ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«Ήταν σκληρό αλλά διασκεδαστικό»

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2012, 19:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ήταν σκληρό αλλά διασκεδαστικό»
Facebook Twitter Whatsapp

Να δοκιμάσουν τη Ducati Desmosedici είχαν την ευκαιρία οι Scott Redding και Andrea Iannone και τo έπραξαν στο Mugello.

Να δοκιμάσουν τη Ducati Desmosedici είχαν την ευκαιρία οι Scott Redding και Andrea Iannone και τo έπραξαν στο Mugello.

Οι δύο αναβάτες άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ducati, με τον Redding να συμπληρώνει 127 γύρους και ο καλύτερός του χρόνος ήταν κάτω από το 1:50.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι το καλύτερο πέρασμα του Βαλεντίνο Ρόσι στον αγώνα ήταν στο 1:48, τότε μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να έμειναν.

Οι Scott Redding και Andrea Iannone είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν το δίδυμο της δορυφορικής ομάδας της Ducati για το 2013.

Ο Redding μίλησε στο BBC Sport για την πρώτη του εμπειρία: «Ήταν σκληρό αλλά διασκεδαστικό και σίγουρα περισσότερο από ότι περίμενα. Μερικά πράγματα ήταν πιο εύκολα, όπως το στρίψιμο, το πιο δύσκολο ήταν να συνηθίσω το traction control. Το βασικό πρόβλημα ήταν η ταχύτητα στο τέλος της ευθείας, δεν το περίμενα να είναι τόσο γρήγορη».

«Νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο για να είμαι ειλικρινής. Είναι η πρώτη φορά που οδήγησα κάτι μεγαλύτερο από τη Moto2, σίγουρα λοιπόν ζορίστηκα σωματικά, περισσότερο από ότι περίμενα, αλλά στο τέλος το διασκέδασα. Πέτυχα στον χρόνο που είχα ως στόχο και αισθάνθηκα άνετα. Νομίζω ότι είναι η κατεύθυνση που πρέπει να πάρω», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Ο Redding είχε και την πρώτη του επαφή με τον Preziosi και είπε: «Ο Filippo Preziosi φάνηκε αρκετά χαρούμενος με το χρόνο μου και τον ενθουσιασμό μου, απλά συνέχισα να πηγαίνω. Νομίζω ότι ήταν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που απέδωσα αυτές τις δύο ημέρες. Έκανα ότι μπορούσα».

Ο Vitto Guareschi, αγωνιστικός διευθυντής της Ducati τόνισε: «Είναι δύο νεαροί, δυνατοί αναβάτες που πάνε καλά στη Moto2. Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή δορυφορική ομάδα, με νέους αναβάτες και φαίνεται ότι αυτή είναι καλή στιγμή να δοκιμάσουμε μαζί τους».


Πηγή: woop.gr