ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Μπρούνο Σένα: Ευκαιρία να βελτιωθώ

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2012, 14:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπρούνο Σένα: Ευκαιρία να βελτιωθώ
Facebook Twitter Whatsapp
Οι κατατακτήριες δοκιμές μπορούν να προϊδεάσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη διάρκεια του αγώνα κι ο Bruno Senna τις χαρακτηρίζει «κλειδί» για την επιτυχία.
Οι κατατακτήριες δοκιμές μπορούν να προϊδεάσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη διάρκεια του αγώνα κι ο Bruno Senna τις χαρακτηρίζει «κλειδί» για την επιτυχία. Ο Βραζιλιάνος που μπήκε στο Q3 για πρώτη φορά στο grand prix της Ουγγαρίας, θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια ώστε να παραμένει κοντά στον team-mate του Pastor Maldonado, αλλά και να ελπίζει σε συνέχεια στο χώρο της F1.

«Ο μοναδικός λόγος που έχουμε πάρει καλούς βαθμούς είναι διότι έχουμε καλές εμφανίσεις στις κατατακτήριες, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι χρειάζονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν.

Έτσι λοιπόν κι εγώ χρειάζομαι μια ευκαιρία για να βελτιωθώ μαζί με την ομάδα. Η τρέχουσα χρονιά είναι ίσως η πιο δύσκολη χρονιά, ποιος ξέρει, για πολλά χρόνια καθώς ακόμα και το ένα δέκατο του δευτερολέπτου κρίνει 5-6 θέσεις.

Στους αγώνες νομίζω ότι τα πηγαίνω αρκετά καλά, αλλά όπως είπα πριν το κλειδί είναι οι κατατακτήριες. Αν κάνω καλές εμφανίσεις εκεί τότε θα μπορέσω να παραμείνω και του χρόνου».

Πηγή: woop.gr