ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Επιβεβαίωσε την επιστροφή η Toyota!

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2012, 17:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιβεβαίωσε την επιστροφή η Toyota!
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι πλέον γεγονός.Η Toyota επιστρέφει στα ράλι.

Είναι πλέον γεγονός.Η Toyota επιστρέφει στα ράλι.

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα, η οποία αποκάλυψε κιόλας ότι το αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξει θα είναι το TMG Yaris R1A, το οποίο και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο ADAC Rallye Deutschland, για τον 9ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι αργότερα μέσα στον μήνα.

Οδηγός του θα είναι ο Ισόλντε Χόλντεριντ και συνοδηγός ο Χέρμπι Χόσμπαχ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ξανά πίσω από το τιμόνι του νέου αυτοκινήτου της Τoyota για το WRC. Πέρασε καιρός! Είναι υπέροχο που επιστρέφουμε στον κόσμο των ράλι κι ελπίζω αυτή η επίδειξη στο Rallye Deutschland να είναι η αρχή για ένα σπουδαίο μέλλον αυτού του αυτοκινήτου. Περιμένω να το διασκεδάσω πολύ», δήλωσε ο Χόλντεριντ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της TMG, Γιοσιάκι Κινοσίτα, προσέθεσε: «Είναι συγκλονιστικό για την TMG να επιστρέφει στα ράλι, ένα αγώνισμα στο οποίο ήταν πολύ επιτυχημένη στο παρελθόν. Το TMG Yaris R1A είναι ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ σε σύγκριση με το παρελθόν μας στο RC. Είναι μία οικονομική λύση, αλλά ταυτόχρονα κι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που κάνει τα ράλι μία ρεαλιστική επιλογή για κάθε είδους συμμετέχοντα.

Ήδη έχουμε δεχτεί πολλές διερευνητικές ερωτήσεις για το αυτοκίνητο, οπότε ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη... όρεξη στον κόσμο των ράλι για ένα νέο Toyota. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή μίας νέας δυναστείας ράλι».

Πηγή: woop.gr