ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Θριαμβευτική επιστροφή Κούμπιτσα (Bίντεο)

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2012, 20:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θριαμβευτική επιστροφή Κούμπιτσα (Bίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp
Η επιστροφή του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στους αγώνες είναι γεγονός. Ο Πολωνός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα ράλι στην Ιταλία, έπιασε ξανά... επίσημα τιμόνι και μάλιστα η επιστροφή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η επιστροφή του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στους αγώνες είναι γεγονός. Ο Πολωνός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα ράλι στην Ιταλία, έπιασε ξανά... επίσημα τιμόνι και μάλιστα η επιστροφή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στο τιμόνι ενός Subaru Impreza WRC, ο Κούμπιτσα, με συνοδηγό τον Ιταλό Τζιουλιάνο Μανφρέντι, κέρδισε τις 4 ειδικές του ράλι Ronde Gomitolo di Lana που διεξήχθη στη χώρα που είχε το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχήσει το δεξί του χέρι.

Η διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του ήταν 58,8 δευτερόλεπτα, με τον Ομάρ Μπέργκο με ένα Mini Countryman WRC να τερματίζει δεύτερος.

Παρόλα αυτά, η επανεμφάνιση του πιλότου αποκάλυψε ακόμα περισσότερο το μέγεθος του προβλήματος.

Δείχνει να μην έχει ανακτήσει πλήρως την κίνηση του δεξιού του χεριού το οποίο ήταν καλυμμένο για να μη φαίνονται οι ουλές, ενώ και στο βάθρο ήπιε νερό και όχι σαμπάνια, σηκώνοντας το μπουκάλι μόνο με το αριστερό του χέρι.Πηγή: woop.gr