ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Μένει ο Μάσα στη Ferrari!

Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου 2012, 11:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μένει ο Μάσα στη Ferrari!
Facebook Twitter Whatsapp
Οι τελευταίες δηλώσεις του Στέφανο Ντομενικάλι δείχνουν ότι ο Φελίπε Μάσα θα συνεχίσει να φοράει τη φόρμα της Ferrari και του χρόνου.
Οι τελευταίες δηλώσεις του Στέφανο Ντομενικάλι δείχνουν ότι ο Φελίπε Μάσα θα συνεχίσει να φοράει τη φόρμα της Ferrari και του χρόνου.
Τον τελευταίο καιρό, αρκετοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να βγάλουν από τη μέση το γρκρίζο σύννεφο που κάλυπτε το ερώτημα: "θα παραμείνει ή όχι στη Ferrari ο Μάσα".


Τελικά, αυτό τον ρόλο, φαίνεται να παίρνει ο Στέφανο Ντομενικάλι, ο οποίος με τις δηλώσεις του έδειξε πως οι δυο πλευρές θα συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Σε ερώτηση του autosport για το αν έχει αμφιβολίες σχετικά με την παραμονή του Φελίπε Μάσα στη Ferrari, ο Ντομενικάλι απάντησε:

"Όχι. Δεν έχω. Αλλά ούτως ή άλλως θα περιμένουμε για την ώρα. Όταν θα πάρεις το ΟΚ και από τις δύο πλευρές, τότε είναι που είσαι σίγουρος. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σύντομα".

Μάλιστα, ο Ντομενικάλι σχολίασε και το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες, ο Μάσα έχει αρκετά καλύτερη απόδοση.
"Πιστεύω ότι σίγουρα τώρα έχει κατανοήσει καλύτερα το μονοθέσιο, καταλαβαίνει καλύτερα τα ελαστικά και επίσης ο Φελίπε είναι πολύ πολύ δυνατός πιλότος γιατί διαφορετικά θα είχε πάρει ήδη διαφορετική απόφαση.

Οπότε αισθάνομαι ότι τώρα που ο Φελίπε έχει υπό τον έλεγχό του τα ελαστικά και το μονοθέσιο, παρουσιάζεται στο επίπεδο που θα έπρεπε".

Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το 2006, διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές του στη Formula 1 καθώς είναι στην 9η θέση με 81 βαθμούς, τέσσερις αγώνες από το τέλος του πρωταθλήματος.

Η καλύτερη θέση που πήρε είναι η 2η στην Ιαπωνία, ενώ έχει βγει 4ος Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Κορέα.


Πηγή: woop.gr