ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Εξτρά ελαστικά στο Όστιν

Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου 2012, 18:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εξτρά ελαστικά στο Όστιν
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα εξτρά σετ της σκληρής γόμας θα διαθέσει στις ομάδες η Pirelli στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, προκειμένου να τους βοηθήσει να μάθουν την πίστα του Όστιν, όπως επιβεβαίωσε η ιταλική εταιρεία.
Ένα εξτρά σετ της σκληρής γόμας θα διαθέσει στις ομάδες η Pirelli στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, προκειμένου να τους βοηθήσει να μάθουν την πίστα του Όστιν, όπως επιβεβαίωσε η ιταλική εταιρεία.Για πρώτη φορά θα τρέξουν στην πίστα του Όστιν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι πιλότοι της Formula1 και η Pirelli θέλει να τους βοηθήσει να μάθουν το νέο σιρκουί. Έτσι, η ιταλική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι στις ΗΠΑ θα διαθέσει στις ομάδες ένα εξτρά σετ της σκληρής γόμας στις δυο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών.

Άλλωστε, στην γνωστή εταιρεία ελαστικών επιθυμούν να καλύψουν την κάθε δυνατότητα της πίστας, όπως δήλωσε ο Πολ Χέμπερι. «Το Όστιν είναι μια από τις τρεις καινούριες πίστες, που έχουμε δοκιμάσει φέτος παράλληλα με το Μπαχρέιν και το Χόκενχαϊμ. Η Αμερική θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς για μας, αλλά το άγνωστο είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει.

Πέρυσι η πλειοψηφία των πιστών ήταν εντελώς καινούριες σε μας. Έχουμε επιλέξει τη σκληρή και τη μέση γόμα, καθώς νομίζουμε ότι θα είναι μια αρκετά απαιτητική πίστα βασισμένη στα δείγματα ασφάλτου και στις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει. Έχουμε κάνει μια πιο συντηρητική επιλογή, ώστε να καλύψουμε κάθε δυνατότητα σε ένα νέο σιρκουί.

Όμως η επιλογή στο Άμπου Ντάμπι ήταν επίσης συντηρητική και πάλι είδαμε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χρονιάς. Είμαστε όλοι απολύτως ικανοποιημένοι που επιστρέφουμε στην Αμερική με τη Formula1. Είναι μια σημαντική αγορά για μας, καθώς και το σπίτι πολλών από τους πιο ενθουσιώδεις οπαδούς», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli.

Πηγή: gazzetta.gr