ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ξέρεις να οδηγείς οικολογικά; Πας Τορίνο δωρεάν!

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2012, 14:55 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2012, 14:55
Ξέρεις να οδηγείς οικολογικά; Πας Τορίνο δωρεάν!
Facebook Twitter Whatsapp

Η Fiat συμμετέχει στο πρόγραμμα “Our Future Mobility Now” το οποίο θα διερευνήσει το θέμα της «βιώσιμης κινητικότητας» και προσφέρει ένα υπέροχο δώρο! Η δράση αφορά νέους 18-30 ετών

Η Fiat συμμετέχει στο πρόγραμμα “Our Future Mobility Now” το οποίο θα διερευνήσει το θέμα της «βιώσιμης κινητικότητας» και προσφέρει ένα υπέροχο δώρο! Η δράση αφορά νέους 18-30 ετών , και οραματίζεται τον τρόπο που τα οχήματα και οι μεταφορές που χρησιμοποιούμε μπορούν να εξελιχθούν και να επηρεάσουν τη ζωή μας τον 21ο αιώνα.

Με την ευκαιρία αυτή  η Fiat έχει αναπτύξει έναν αριθμό ενεργειών.

 

Μία από αυτές, είναι το εικονικό παιχνίδι "eco: Drive Virtual Challenge", ένα online παιχνίδι που, εκτός από την αποκάλυψη των «μυστικών» του πώς να γίνει κάποιος ένας εξαιρετικός ecoDriver, θα ανταμείψει τον παίκτη που θα πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για δύο άτομα στο Τορίνο.

 

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα είναι εφικτή από την ιστοσελίδα www.futuremobilitynow.com και οι συμμετοχές αρχίζουν στις 5 και τελειώνουν στις 27 Απριλίου.

 

Οι χρήστες των σελίδων της Fiat (www.facebook.com/Fiat) και του eco:Drive (www.facebook.com/ecodrive) στο Facebook θα είναι οι πρώτοι θα πάρουν μια πρώτη γεύση πριν ξεκινήσει ο online διαγωνισμός.

 

Εκτός του ότι είναι διασκεδαστικό, το "eco:Drive Virtual Challenge"  θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της δεύτερης χιλιετίας: τη μείωση των εκπομπών CO2, μέσω της βιώσιμης κινητικότητας και της υπεύθυνης οδήγησης.

 

 

OnLine Webinars από τη Fiat Group Automobiles

Αν εκτός από το ταξίδι σας ενδιαφέρει πραγματικά, η οικολογία στην οδήγηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε και δύο ειδικά διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), στα οποία οι χρήστες θα αλληλεπιδρούν σε real time με τους ειδικούς της Fiat.

 

Στις 5 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.futuremobilitynow.com. Ο Maurizio Consalvo (EMEA Product Planning – Powertrain Portfolio & Features Planning Director) και ο  Massimo Cavazzini (responsible for Product Concept – Infotainment Services and global lead for eco:Drive) θα είναι συνδεδεμένοι και θα αναλύσουν την έρευνα της Fiat σχετικά με το θέμα της βιώσιμης κινητικότητας.

 

Στις 27 Απριλίου, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο “eco:Drive with Fiat” θα είναι online και θα ανακοινώσει τον νικητή του “eco:Drive with Fiat”. Θα είναι αφιερωμένο σε μια συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την πρόκληση που αντιπροσωπεύει, ενώ είναι επίσης ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους: θεσμούς, οργανώσεις και πάνω από όλα στους οδηγούς. Οι Massimo Cavazzini και Pavel Ivanov (Marketing Brand Fiat), θα εξηγήσουν το πρόγραμμα και την εφαρμογή του eco:Drive λεπτομερώς. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι η υπεύθυνη και οικολογική οδήγηση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συμβάλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO2 των οχημάτων.