ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Οζιέ: «Σύντομα θα είμαι πρωταθλητής»

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2013, 11:23 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2013, 11:23
Οζιέ: «Σύντομα θα είμαι πρωταθλητής»
Facebook Twitter Whatsapp

Χαρούμενος για τον τέλειο αγώνα που έκανε στις ειδικές διαδρομές της Αυστραλίας, αλλά και ελαφρώς ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ. 

Χαρούμενος για τον τέλειο αγώνα που έκανε στις ειδικές διαδρομές της Αυστραλίας, αλλά και ελαφρώς ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ

Ο οδηγός της Volkswagen ανέβηκε για έκτη φορά φέτος στο πρώτο σκαλί του βάθρου και δεν κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής, μόλις για έναν βαθμό. Ωστόσο, ο Γάλλος μετά την ολοκλήρωση του ράλι τόνισε πως η καλή δουλειά που κάνουν όλοι στην ομάδα θα ανταμειφθεί σύντομα. 

«Η ομάδα μου είπε στον τερματισμό ότι χάσαμε τον τίτλο μόλις για έναν βαθμό, επειδή ο Μίκο είχε πρόβλημα. Εγώ προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε ακόμη έναν τέλειο αγώνα. Νομίζαμε ότι θα με αυτό το ράλι θα είμαστε εντάξει για τον τίτλο, αλλά ακόμη δεν τον πήραμε. Όταν κάνεις τόσο τέλεια δουλειά περιμένεις να κατακτήσεις τον τίτλο, αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα», ήταν τα λόγια του Γάλλου οδηγού της Volkswagen, ο οποίος μόλις τερμάτισε δέχτηκε τα συγχαρητήρια της οικογένειας του.

Πηγή: sport-fm.gr