ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Συμβουλές προς τον Ρικιάρντο

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2013, 00:01 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2013, 17:41
Συμβουλές προς τον Ρικιάρντο
Facebook Twitter Whatsapp

Αν κάποιος μπορεί και πρέπει να δώσει συμβουλές στον Ντανιέλ Ρικιάρντο για το τι έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν ως πιλότος της Red Bull αυτός είναι ο Σέρχιο Πέρες. 

Αν κάποιος μπορεί και πρέπει να δώσει συμβουλές στον Ντανιέλ Ρικιάρντο για το τι έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν ως πιλότος της Red Bull αυτός είναι ο Σέρχιο Πέρες

Ο πιλότος από το Μεξικό τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας πιλότος όταν πηγαίνει σε μία μεγάλη ομάδα (ο ίδιος από τη Sauber πήγε στην McLaren). 

Ωστόσο, τόνισε πως πιστεύει ότι ο Ρικιάρντο θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Red Bull. 

«Ξέρω τον Ντανιέλ πολύ καλά, είμαστε καλοί φίλοι και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Περιμένω να είναι ανταγωνιστικός. Ωστόσο, η πίεση είναι πολύ μεγάλη όταν βρίσκεσαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες. Σίγουρα πολύ περισσότερη από ότι στην Toro Rosso. Όμως ένας πιλότος πρέπει να συγκεντρώνεται και να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς την πίεση τότε θα είσαι στην ομάδα για κάνα δύο χρόνια πριν αντικατασταθείς από κάποιον άλλο πιλότο. Για αυτό είναι σημαντικό να προετοιμαστείς με τον κατάλληλο τρόπο».