ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Αλλαγή πορείας

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2014, 19:01 / Ανανεώθηκε 23 Μαρτίου 2014, 18:38
Αλλαγή πορείας
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά τα δύο πρώτα Φιλικά Trail Ride για το 2014, η συνέχεια έρχεται με αλλαγή στην περιοχή διεξαγωγής για την τρίτη διοργάνωση, στις 6 Απριλίου.

Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ

Μετά τα δύο πρώτα Φιλικά Trail Ride για το 2014, η συνέχεια έρχεται με αλλαγή στην περιοχή διεξαγωγής για την τρίτη διοργάνωση, στις 6 Απριλίου.

Καθώς η άνοιξη θα είναι στα φόρτε της και η λάσπη θα υποχωρεί, η οργάνωση διάλεξε ως τόπο την πίσω πλευρά της Πάρνηθας προς τα Δερβενοχώρια

«Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quads και γουρούνες, Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, σε ένα πολύχρωμο τρενάκι στα πέριξ της Αττικής! Ως σύνθημά τους οι οργανωτές έχουν τη φράση: «Τα μέρη μας είναι απίστευτα και πολλά δεν τα έχουμε γνωρίσει ακόμη!»

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 Απριλίου, με κέντρο και έδρα πάλι το Κρυονέρι και το Limit Up! Οι διαδρομές θα είναι ποικίλες, με μαλακά χώματα και λάσπη, αλλά και τα συνήθη πετρώδη της Αττικής Γης. Στόχος, μέχρι το τέλος της χρονιάς, όσοι συμμετέχουν να έχουν ολοκληρώσει 1000 διαφορετικά χιλιόμετρα στο νομό Αττικής!

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να διακόψουν την διαδρομή νωρίτερα από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα της διαδρομής, στα 30, 70, 90, 110 χλμ αν νοιώσουν κούραση

Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, δεν υπάρχουν. Θα υπάρχουν όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες! Στον πιο «νέο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, στον πιο λερωμένο οδηγό, στον πιο «χαμένο» (στις διαδρομές και όχι στη ζωή), στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies... κτλ κτλ... 

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες, 30 ευρώ τα Buggies και 40 ευρώ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου Off Road Team θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10 ευρώ. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS.