ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Μία BMW M4 για τα MotoGP

Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2014, 09:01 / Ανανεώθηκε 24 Μαρτίου 2014, 09:50
Μία BMW M4 για τα MotoGP
Facebook Twitter Whatsapp

Για 16η χρονιά η BMW με τα μοντέλα της σειράς M βρίσκεται κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Γράφει ο Γιώργος Σκευοφύλαξ 

Για 16η χρονιά η BMW με τα μοντέλα της σειράς M βρίσκεται κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, σε όλες τις διοργανώσεις. 

Το MotoGP (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών πήρε εκκίνηση στην πίστα Losail στο Qatar και θα γοητεύσει και πάλι εκατομμύρια θεατές και τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο το 2014. 

Η BMW M είναι υπερήφανη που είναι μέρος αυτής της επιτυχίας για τη 16η σεζόν. Από το 1999 , έχουμε γίνει το «επίσημο αυτοκίνητο του MotoGP» , βοηθώντας τη διοργάνωση να διατηρήσει την ασφάλεια στις πίστες όπου διεξάγονται οι αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Mοτοσυκλέτας. Υπάρχουν 19 αγώνες στο καλαντάρι του τρέχοντος έτους, με την σεζόν να ξεκινά στις 23 Μαρτίου στο Qatar και λήγει στις 9 Νοεμβρίου στη Valencia. 

H Dorna Sports διοργανωτής των MotoGP γνωρίζει ότι η BMW M GmbH θα είναι ένας αξιόπιστος εταίρος να έχει στο πλευρό του για άλλη μια φορά σε όλη τη χρονιά. 

Με το σύνθημα «Μ. Το πιο δυνατό γράμμα στον κόσμο», η M GmbH χρησιμοποιεί τον πλούτο των τεχνικών γνώσεων της για να κρατήσει τους καλύτερους αναβάτες μοτοσυκλέτας στον κόσμο ασφαλείς. Παρουσιάζοντας την BMW M4 Coupe ως το MotoGP Safety Car για το 2014. 

Οι διαφορές από τα αυτοκίνητα παραγωγής είναι λίγες και αφορούν το αεροδυναμικό body kit από ανθρακονήματα, τις εξατμίσεις τιτανίου, τα δύο αγωνιστικά bucket καθίσματα και ζώνες ασφαλείας της Recaro, το roll bar,  και το «φάρο» οροφής με φώτα led.