ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Με νέο σασί στην Κίνα ο Gutierrez

Δημοσίευση 14 Απριλίου 2014, 23:01 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2014, 20:54
Με νέο σασί στην Κίνα ο Gutierrez
Facebook Twitter Whatsapp

H ανώμαλη προσγείωση του Esteban Gutierrez στον 39ο γύρο του Grand Prix που έλαβε χώρα στο Μπαχρέιν την προηγούμενη Κυριακή, προκάλεσε όχι μόνο την εγκατάλειψη του αλλά και εκτενείς ζημιές στο μονοθέσιο της Sauber.

H ανώμαλη προσγείωση του Esteban Gutierrez στον 39ο γύρο του Grand Prix που έλαβε χώρα στο Μπαχρέιν την προηγούμενη Κυριακή, προκάλεσε όχι μόνο την εγκατάλειψη του αλλά και εκτενείς ζημιές στο μονοθέσιο της Sauber.

Το ατύχημα προκλήθηκε από την απερίσκεπτη οδήγηση του οδηγού της Lotus, Pastor Maldonado, που τιμωρήθηκε μάλιστα με ποινή stop & go, με βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια αλλά και πέντε θέσεις στο grid του επόμενου αγώνα.

Στην επίσημη προεπισκόπηση του Grand Prix Κίνας που διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα (20 Απριλίου), η ελβετική ομάδα γνωστοποίησε πως το μόνοκοκ είναι υπό επισκευή στη βάση της, στον Χίνβιλ. Έτσι ο 22χρονος Μεξικανός, θα χρησιμοποιήσει νέο σασί στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς.

Παράλληλα, η Sauber θα έχει στο συγκεκριμένο αγώνα διάφορες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις. «Με αυτές, ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα», σχολίασε ο Gutierrez που δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί στα πρώτα τρία GP του 2014. Όπως άλλωστε και ο πιο έμπειρος teammate του, Adrian Sutil.

Πηγή: newsauto.gr