ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Πρόβλημα στα φρένα ο Χάμιλτον

Δημοσίευση 23 Αυγούστου 2014, 18:20 / Ανανεώθηκε 23 Αυγούστου 2014, 18:20
Πρόβλημα στα φρένα ο Χάμιλτον
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα πρόβλημα στα φρένα ήταν ο λόγος που ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ασταθής και δεν μπορούσε να πιάσει τον χρόνο του Νίκο Ρόσμπεργκ στις κατατακτήριες δοκιμές του Βελγίου στο Σπα

Ένα πρόβλημα στα φρένα ήταν ο λόγος που ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ασταθής και δεν μπορούσε να πιάσει τον χρόνο του Νίκο Ρόσμπεργκ στις κατατακτήριες δοκιμές του Βελγίου στο Σπα. Αυτό αποκάλυψε ο Βρετανός, που δήλωσε χαρούμενος από τη δεύτερη θέση. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα (δεύτερη θέση).

«Ήμουν νευρικός πηγαίνοντας στις κατατακτήριες δίχως να ξέρω αν θα τα καταφέρει το μονοθέσιο. Είχα ένα πρόβλημα με τα μπροστινά φρένα αριστερά ή δεξιά και δεν υπήρχε κάτι που μπορούσα να κάνω για να απαλλαγώ απ' αυτό. Είναι μια πίστα όπου πρέπει να έχει σιγουριά στα φρένα και σήμερα πήγαινα παντού ευθεία», είπε ο πιλότος της Mercedes.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν αυτό θα είναι πρόβλημα στον αγώνα. «Πραγματικά δεν ξέρω. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψω, ειδικά στο βρεγμένο. Ελπίζω να έχει ήλιο αύριο και να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα στο στεγνό», πρόσθεσε.