ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Eξήντα νέοι τεχνικοί για τον Φέτελ

Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου 2014, 00:01 / Ανανεώθηκε 21 Νοεμβρίου 2014, 16:16
Eξήντα νέοι τεχνικοί για τον Φέτελ
Facebook Twitter Whatsapp

Σαν Μεσσία υποδέχθηκαν τον Φέτελ στη Ferrari. 

Σαν Μεσσία υποδέχθηκαν τον Φέτελ στη Ferrari. Η ιταλική ομάδα είναι αποφασισμένη να προσφέρει στον Γερμανό τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να την επαναφέρει στην κορυφή. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει προσλάβει η Scuderia από τον Οκτώβριο εξήντα μηχανικούς και τεχνικούς, ώστε να κατέβει πλήρης και χωρίς κανένα κενό στο πρωτάθλημα του 2015. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας ‘’Gazzetta dello Sport’’, σύμφωνα με το οποίο οι προσλήψεις έγιναν κατόπιν προσωπικής εντολής του νέου προέδρου της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Ο Φέτελ αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο του Μαρκιόνε, που είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FCA (Fiat/Chrysler). Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Γερμανού από τη Red Bull στη Ferrari, όπου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, έγινε την Πέμπτη στο Αμπού Ντάμπι, όπου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή η εφετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1. Από χθες επικρατεί παροξυσμός στις τάξεις των οπαδών της Ferrari, κάποιοι μάλιστα ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες, που απεικονίζουν τον Φέτελ να φορά ήδη –μετά από φωτομοντάζ βεβαίως- τη φόρμα της Scuderia.

Πηγή: gazzetta.gr