ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Φέτελ: «Μοναδική εμπειρία η Ferrari» (Βίντεο)

Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου 2014, 11:57 / Ανανεώθηκε 2 Δεκεμβρίου 2014, 11:57
Facebook Twitter Whatsapp

Στο τέλος του Νοεμβρίου ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπήκε για πρώτη φορά σε μονοθέσιο της Ferrari

Στο τέλος του Νοεμβρίου ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπήκε για πρώτη φορά σε μονοθέσιο της Ferrari. Ο Γερμανός έκανε τις πρώτες του δοκιμές με μια F2012 και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Scuderia για τις πρώτες εντυπώσεις του. Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε λόγο για μοναδική εμπειρία, ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια ομάδα-θρύλο.

«Ήταν μια φανταστική μέρα για μένα. Θυμάμαι ότι έχω έρθει εδώ πριν από πολύ καιρό, όταν ήμουν μικρό παιδί, οπότε το να είμαι εδώ επίσημα σαν μέλος της ομάδας είναι φανταστικό συναίσθημα. Το να οδηγήσω το μονοθέσιο και να γνωρίσω την ομάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είναι ένα πολύ διαφορετικό χρώμα για μένα, όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα, τα πάντα είναι κόκκινα. Είναι κάτι ιδιαίτερο και ανυπομονώ για την πρόκληση που έχουμε για τα επόμενα χρόνια. Είναι ήδη χειμώνας, γι' αυτό είχε αρκετό κρύο, ενώ έκανα μερικούς γύρους. Πρόκειται για ένα ωραίο συναίσθημα και είναι πάντα απολαυστικό να είμαι στο μονοθέσιο και να κοιτάζω πίσω τα χρόνια όταν ήμουν 11 ή 12».

Συγκινημένος ο Σεμπάστιαν Φέτελ πρόσθεσε: «Προσπαθούσα να δω τον Μίκαελ (Σουμάχερ) να τρέχει στην πίστα και σήμερα ήμουν αυτός που έτρεχε και έβλεπε τριγύρω τους τιφόζι. Η Ferrari δεν είναι μόνο ιστορία, είναι ένας πραγματικός θρύλος που υπάρχει. Ό,τι έγινε (οι πρώτες δοκιμές) ήταν πολύ μαγικό και ποτέ δε θα το ξεχάσω».