ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ήθελε Williams ο Νασρ

Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου 2014, 11:25 / Ανανεώθηκε 11 Δεκεμβρίου 2014, 11:25
Ήθελε Williams ο Νασρ
Facebook Twitter Whatsapp

Να μείνει στη Williams και παράλληλα να έχει θέση ενός εκ των δύο βασικών πιλότων ήθελε ο Φελίπε Νασρ

Να μείνει στη Williams και παράλληλα να έχει θέση ενός εκ των δύο βασικών πιλότων ήθελε ο Φελίπε Νασρ. Όμως, αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού στη βρετανική ομάδα υπάρχουν οι Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μπότας, με αποτέλεσμα να υπογράψει στη Sauber.

«Ήθελα να μείνω (στη Williams). Αλλά έχουν τη δέσμευσή τους με τους Φελίπε (Μάσα) και Βαλτέρι (Μπότας), οπότε έπρεπε να φύγω, να κάνω το επόμενο βήμα. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μια πλήρης χρονιά από αγώνες είναι πολύ καλύτερα από τον ρόλο του δοκιμαστή», ανέφερε ο 22χρονος μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

Όσο για τη νέα του ομάδα και τα προβλήματα που έχει, τόνισε πως πρέπει να υπάρχει συνάμα ταλέντο και στήριξη. «Η Sauber είχε δύσκολη σεζόν και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Πολλοί νεαροί οδηγοί ποθούν να κάνουν αυτό το βήμα, οπότε καλύτερο είναι να απολαύσεις τη στιγμή. Είναι σημαντικό να έχουμε υποστηρικτές. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά επίσης πρέπει να έχεις και στήριξη. Μόνο αν υπάρχουν και τα δύο μαζί θα υπάρχει η δυνατότητα για ακμή», πρόσθεσε.