ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ζανάρντι: «Ένα βήμα πάνω από τον Αλόνσο ο Χάμιλτον»

Δημοσίευση 1 Ιανουαρίου 2015, 00:01 / Ανανεώθηκε 31 Δεκεμβρίου 2014, 16:44
Ζανάρντι: «Ένα βήμα πάνω από τον Αλόνσο ο Χάμιλτον»
Facebook Twitter Whatsapp

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιούις Χάμιλτον ο Άλεξ Ζανάρντι. 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιούις Χάμιλτον ο Άλεξ Ζανάρντι. Ο Ιταλός πρώην πιλότος της Formula1 τόνισε πως ο Βρετανός είναι ένα βήμα πάνω από τον Φερνάντο Αλόνσο. «Κατά τη γνώμη μου ο Χάμιλτον είναι ο καλύτερος στο γκριντ αυτή τη στιγμή. Ίσως ο μοναδικός που τον πλησιάζει είναι ο Αλόνσο. Αλλά πιστεύω ότι ο Λιούις είναι ένα βήμα παραπάνω», ανέφερε, αρχικά, σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός ότι ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι απόδοση θα πιάσουν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν με το νέο μονοθέσιο της Ferrari. «Ο Φέτελ είναι καλός οδηγός, ίσως όχι στο επίπεδο του Χάμιλτον ή του Αλόνσο, όμως μιλάμε για έναν πολύ-πολύ ανταγωνιστικό οδηγό, ο οποίος πάει στο Μαρανέλο με το κατάλληλο πνεύμα.

Εκτός από το μονοθέσιο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Φέτελ και Ραϊκόνεν θα αντιδράσουν το 2015 με τις τελευταίες εμπειρίες που είχαν. Το 2014 ο Σεμπ ήτα πίσω από τον Ρικιάρντο. Παρομίως ο Κίμι με τον Φερνάντο (Αλόνσο). Πώς θα προσαρμοστούν σ' ένα μονοθέσιο που λέγεται ότι δεν είναι το πιο γρήγορο; Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την απόδοσή τους», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr