ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Οκτώ γενιές Porsche 911

Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου 2018, 09:00 / Ανανεώθηκε 26 Δεκεμβρίου 2018, 09:44
Facebook Twitter Whatsapp

Η Porsche 911 εισέρχεται στην όγδοη γενιά της.

Η Porsche 911 εισέρχεται στην όγδοη γενιά της.

Η νέα 911 συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο όταν πρόκειται για τη σπορ αυτοκίνηση. Αναμφισβήτητα δεσμευμένο στο σχεδιαστικό DNA της Porsche, με μια πολύ πιο μυώδη εμφάνιση και ένα εσωτερικό που διαθέτει οθόνη αφής 10,9 ιντσών, το νέο μοντέλο είναι διαχρονικό και μοντέρνο. Τα ευφυή στοιχεία ελέγχου και πλαισίου, καθώς και τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης, συνδυάζουν τον αμείλικτο δυναμισμό που φημίζεται για το κλασικό σπορ αυτοκίνητο κίνηση στον πίσω άξονα με τις απαιτήσεις του ψηφιακού κόσμου.

Η επόμενη γενιά υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων με έξι επίπεδα έχει αναπτυχθεί περαιτέρω και είναι πιο ισχυρή από ποτέ, με μοντέλα S στους 450 ίππους.

Η απόδοση της κίνησης αυξήθηκε χάρη σε μια βελτιωμένη διαδικασία έγχυσης και μια νέα διάταξη για τους υπερσυμπιεστές και το σύστημα ψύξης αέρα. Η ισχύς παραδίδεται από ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη οκτώ ταχυτήτων.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα νέα συστήματα βοήθειας, συμπεριλαμβανομένου του Porsche Wet, για την ασφαλέστερη οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους, καθώς και τη λειτουργία Night Vision Assist με θερμική κάμερα απεικόνισης, καθώς και ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα - η οποία τώρα χρησιμοποιεί και έξυπνη πλοήγηση.