current views are: 12

11 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση15:58

Ford Mustang: Έρχεται και 4πορτη έκδοση;

Ακόμη πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που είχε μέχρι σήμερα αναμένεται να παίξει το όνομα Mustang για την Ford στο μέλλον.

Δημοσίευση 15:58’

Ακόμη πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που είχε μέχρι σήμερα αναμένεται να παίξει το όνομα Mustang για την Ford στο μέλλον.

Είναι γνωστή η πρόθεση της Ford να σταματήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες την παραγωγή παραγωγή και διάθεση των περισσότερων αυτοκινήτων της, κρατώντας μόνο τα SUV και τα pick up που τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά στο στίβο των πωλήσεων, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Από το τσεκούρι φυσικά θα γλιτώσει μόνο η Mustang η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην μελλοντική κερδοφορία της εταιρίας. Για να γίνει βέβαια αυτό δεν αρκεί μόνο το coupe μοντέλο και οι άνθρωποι της Ford θέλουν να δουν το όνομα και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Mustang τόσο σε ένα μοντέλο crossover, αλλά και σε ένα νέο sedan.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, η είδηση για την δημιουργία μιας τετράπορτης Mustang έχει ειπωθεί και από επίσημα χείλη σε συνάντηση dealer της Ford στις Η.Π.Α., στις αρχές Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των μελλοντικών σχεδίων της εταιρίας στους dealer της αναφέρθηκε, πέρα από τη δημιουργία του sedan μοντέλου και ένα από τα κινητήρια μηχανικά σύνολα που θα χρησιμοποιεί το οποίο θα είναι ένας V8 με δύο υπερσυμπιεστές εξάτμισης.

Αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την μελλοντική τετράπορτη Mustang. Σίγουρα μια Mustang με τέσσερις πόρτες είναι κάτι που ακούγεται πολύ περίεργο στα αυτιά των φίλων του διάσημου αμερικάνικού pony car.

Ωστόσο, ακόμη και η ίδια η Ford σκεφτόταν μία sedan Mustang πολύ πριν τις πρόσφατες αποφάσεις για ριζική αλλαγή στην γκάμα της. Πότε; Σχεδόν με τη γέννηση του μοντέλου της πίσω στο 1963! Απόδειξη η ασπρόμαυρη φωτογραφία που σας παραθέτουμε με την 4πορτη Mustang που τελικά παρέμεινε για πάντα σε πρωτότυπη μορφή.

Ως sedan πάντως το pony car των Αμερικανών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, όπως φαίνεται και από την υποθετική ψηφιακή απεικόνιση της Tomi X-Design.

 


σχετικα αρθρα