ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ο μάνατζερ του Σούτιλ διαψεύδει τα σενάρια για Ferrari

Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου 2011, 23:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο μάνατζερ του Σούτιλ διαψεύδει τα σενάρια για Ferrari
Facebook Twitter Whatsapp
Από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με τη Force India τα ενδεχόμενα για τον Άντριαν Σούτιλ είναι δύο.
Από τη στιγμή που έλυσε τη συνεργασία του με τη Force India τα ενδεχόμενα για τον Άντριαν Σούτιλ είναι δύο. Ο 28άχρονος Γερμανός πιλότος και ο ο μάνατζέρ του, Μάνφρεντ Ζίμερμαν αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να παραμείνει στη Formula 1.

Ως πιθανότερο φάνταζε το σενάριο να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Williams την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το 2013 να μετακομίσει στη Ferrari ως αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα. Κάποια άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένταξή του στη Ferrari από το 2012 ως δοκιμαστής.

"Σας διαβεβαιώνω ότι δεν βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Ferrari, δεν αποτελεί μία από τις επιλογές μας", δήλωσε ο Ζίμερμαν και πρόσθεσε:

"Φυσικά, αποτελεί το όνειρο για κάθε πιλότο και κάθε μάνατζερ μία τέτοια συνεργασία". Επισήμως, οι μόνες διαθέσιμες θέσεις στη Formula 1 για το 2012 είναι στις ομάδες της Williams και της HRT: "Υπάρχουν ακόμη κάποιες περιπτώσεις ώστε να παραμείνουμε στη Formula 1 και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Προς στιγμήν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο", τόνισε ο Ζίμερμαν.

Πηγή: contra.gr