current views are: 1

20 Μαΐου 2015
Δημοσίευση10:58

Η «απάντηση» των 2L8 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 10:58’

Το σχήμα του Κωστή Βοζίκη κλείνει τη φετινή περίοδο του Crossover με ένα εορταστικό live στο μπαρ του Μ2 την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Δέκα χρόνια κλείνει ο Κωστής Βοζίκης και το αενάως μεταβαλλόμενο σχήμα του 2L8 στη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Δέκα χρόνια που σημαδεύτηκαν από πολλά live, από μεταμορφώσεις μουσικές και εμφανισιακές, από πειραματισμούς με τον ήχο και τον στίχο, από concept albums και πολεμική διάθεση.

Για να τιμήσουν την επέτειο –και βουρ σε νέες περιπέτειες!- οι 2L8 θα εμφανιστούν για μία και μοναδική βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κλείνοντας (προσωρινά) τον κύκλο συναυλιών Crossover – οι μπάντες στο μπαρ. Το live τους θα περιέχει αναδρομές σε προηγούμενες δουλειές τους ιδωμένες μέσα από το πρίσμα της σημερινής συγκυρίας και σύνθεσης του γκρουπ καθώς και ένα μεγάλο μέρος από το «The Answer», το νέο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Αυτό για τους γνωρίζοντες σημαίνει πως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο avant garde, περισσότερο ή λιγότερο dark wave, περισσότερο ή λιγότερο μουσικοθεατρική παράσταση –όμως πάντα ενδιαφέρον.

Στη 29 Μαΐου ο Κωστής Βοζίκης, βασικός τραγουδιστής-πρωταγωνιστής στις μουσικές περιπέτειες των 2L8 πλαισιώνεται από 5 μουσικούς-μέλη της αυτοσχέδιας χορωδίας του γκρουπ που θα συμπληρώνονται από μια γυναικεία φωνή.

2L8,  Crossover – οι μπάντες στο μπαρ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και παραλία, Παρασκευή, 29 Μαΐου,  ώρα έναρξης 21.00. Γενική είσοδος : 7 €. Πληροφορίες – εισιτήρια στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, στα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους, στο 2310895938-9 και στο www.tch.gr