current views are: 6

11 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:43

Οι High Tone στην Ελλάδα

Το γνωστό γκρουπ θα κάνει δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

 

 

 

Δημοσίευση 18:43’
αρθρο-newpost

Το γνωστό γκρουπ θα κάνει δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 

 

 

 

Το γνωστό γκρουπ θα κάνει δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μυστήριο πράγμα το dub. Στα χέρια ασχέτων μπορεί να γίνει η πιο βαρετή ιστορία στον κόσμο όλο. Να κοπανάνε δηλαδή χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς νόημα, χωρίς συναίσθημα, μόνο και μόνο για να ακολουθούν έναν ρυθμό που δεν βγάζει πουθενά. Όταν όμως μιλάμε για εμπνευσμένο dub, αλλάζει εντελώς η υπόθεση. Ο ρυθμός απογειώνεται, πάει μακριά, σε ταξιδεύει, εργάζεται σε δύο και τρία και τέσσερα επίπεδα ταυτοχρόνως χωρίς να σε αφήνει ούτε στιγμή ήσυχο. Σε παρασέρνει σε μια διαδρομή στο κέντρο των ήχων.

 

Αυτό ακριβώς που κάνουν δηλαδή οι High Tone! Ένα γκρουπ που κρατάει ψηλά τη σημαία του dub και είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον του είδους. Και έρχεται από τη Γαλλία παρακαλώ, πράγμα που αποδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα για όλους. Υπάρχει ακόμη και για εμάς που θα τους δούμε εντός των ημερών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρώτα θα εμφανισθούν στο Votanikos live στις 13 Νοεμβρίου και την αμέσως επόμενη ημέρα θα τους χαρούν οι Θεσσαλονικείς με τις Θεσσαλονικιές στο Principal Club Theater. Για δυο βραδιές που θα έχουν νότες και ρυθμούς και συναίσθημα από τα seventies, τα eighties, τα ninenties από κάθε πηγή που μπορεί να προσφέρει καλές δονήσεις στους παριστάμενους και στις παριστάμενες. Μια μοναδική ευκαιρία, αναμφιβόλως, για να χαθείτε στη θάλασσα του dub και να βαπτισθείτε στα αναζωογονητικά νερά της!
Μαζί με τους High Tone θα εμφανισθούν μερικά από τα καλύτερα dub σχήματα της χώρας: Dubadventures, Κακό Συναπάντημα Soundsystem και πολλοί άλλοι.

13 Νοεμβρίου, Votanikos Live, Κασσάνδρας 23 (Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση), Αθήνα, τηλ. 210 3473835.
14 Νοεμβρίου, Principal Club Theater, Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ.  2310-428088.
Τιμές εισιτηρίων: 10 και 13 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (στο ταμείο).
Προπώληση εισιτηρίων: • Στην Αθήνα σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload Stores και διαδικτυακά στο viva.gr. •  Στη Θεσσαλονίκη σε όλα τα καταστήματα Public Ιανός, Seven Spots, Ticket House (Μητροπόλεως 102), Stereodisc (Αριστοτέλους 4), Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα) και διαδικτυακά στο viva.gr.


σχετικα αρθρα