ΜΟΥΣΙΚΗ

The Christmas 80’s party! με Χαριτοδιπλωμένο, Μπίγαλη και Πωλίνα

Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου 2015, 14:29 / Ανανεώθηκε 29 Δεκεμβρίου 2015, 14:29
The Christmas 80’s party! με Χαριτοδιπλωμένο, Μπίγαλη και Πωλίνα
Facebook Twitter Whatsapp

Ολική επαναφορά στη δεκαετία του ’80 την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στο Κύτταρο

Ολική επαναφορά στη δεκαετία του ’80 την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στο Κύτταρο

Υπάρχει άλλη δεκαετία που να μπορεί να συναγωνιστεί τα 80’s σε κέφι και ξενοιασιά; Όσο και να σκαλίζει κανείς τη μνήμη του, απάντηση δεν υπάρχει. Ακόμα και εκείνοι που γεννήθηκαν μετά από την «κρίσιμη» δεκαετία έχουν χορέψει με τα hits της εποχής ή έχουν σιγοτραγουδήσει «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλες», «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Ροζ Μπικίνι» και άλλα.

Τώρα, οι πρωταγωνιστές της 80’s εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα, επιστρέφουν στη σκηνή για λίγες μόνο εορταστικές παραστάσεις για να παραδώσουν μαθήματα ενέργειας ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους με τη συνδρομή των Polis και των Δημήτρη Κίκλη (πιάνο - φωνή) και Μάριου Χριστόπουλου (σαξόφωνο). Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο Κύτταρο, το ιστορικό club στο κέντρο της Αθήνας, όπου «ανδρώθηκε» η ελληνική ροκ σκηνή.

Επειδή οι προηγούμενες παραστάσεις τους ήταν sold-out, οι λάτρεις του είδους καθώς και όλοι οι υπόλοιποι που επιθυμούν να θυμηθούν πώς είναι ένα πραγματικό πάρτι, παρακαλούνται να κάνουν εγκαίρως τις κρατήσεις τους.

The Christmas 80’s party!, Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα, τηλ. 210 8224134  [email protected] Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, 22:00. Εισιτήριο:10 ευρώ.