current views are: 14

8 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση17:15

Οι Wedding Singers στο Gazarte

Δημοσίευση 17:15’

Γλέντια και χαρές για τους φίλους της μπάντας που θα εμφανιστεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο Roof Stage του πολυχώρου .

Οι ίδιοι έχουν δηλώσει πως την… ιδρώνουν τη φανέλα των live. Εμείς θα περιγράψουμε το φαινόμενο Wedding Singers με λιγότερο «ανάγλυφο» τρόπο: Κάθε εμφάνισή τους είναι ένα πάρτι μέχρι τελικής πτώσης, μια γιορτή καλής θέλησης με πολλή μουσική, ένα non-stop-mix από ’90s διασκευές που απογειώνουν τη διάθεση.

Και πώς αλλιώς; Οι Wedding Singers πήραν το όνομά τους από τις cover bands που παίζουν σε γλέντια γάμων, έχοντας ένα λίγο πολύ σταθερό ρεπερτόριο αποτελούμενο από feel good επιτυχίες –θα θυμάστε φυσικά την ταινία του ’98 με τον Άνταμ Σάντλερ και την Ντρου Μπάριμορ. Αποστολή τους ήταν να διασκεδάσουν τους παραβρισκόμενους ώστε ο έγγαμος βίος να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Οι δικοί μας Wedding Singers πήγαν το concept ένα βήμα πιο πέρα: αντί για ρουτινιάρικες εκτελέσεις πρότειναν ένα dance/pop/rock/electronic mix που, αν και βασίζεται σε διασκευές ξένων κομματιών, έχει απολύτως διακριτό χαρακτήρα. Κατόπιν δοκίμασαν τις δυνάμεις τους παίζοντας σε κλαμπ –και γαμήλια γλέντια- ανά την Ελλάδα και όταν η φήμη τους άγγιξε την  κορυφή το καλοκαίρι του 2015 έκαναν το πρώτο μεγάλο τους live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Η τετραμελής μπάντα έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο Roof Stage του Gazarte με εντυπωσιακή επιτυχία. Οι νοσταλγοί εκείνων των εμφανίσεων αλλά και εκείνοι που δεν είχαν την πρόνοια να περάσουν από εκεί, καλούνται να κάνουν εγκαίρως τις κρατήσεις τους.

Οι  Wedding Singers είναι οι:

Θοδωρής Μαυρογιώργης – φωνή , κιθάρα
Λάμπης Κουντουρόγιαννης – κιθάρα, φωνή
Χρήστος Αλεξάκης – πλήκτρα
Μανώλης Γιαννίκιος – τύμπανα

Γρηγόρης Μάγος – ηχοληψία
Αλέξανδρος Προδρόμου – φωτισμός

Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, 210 3460347, www.gazarte.gr, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 23:00. Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8€ (χωρίς ποτό).