ΜΟΥΣΙΚΗ

Αλκίνοος Ιωαννίδης ζωντανός στο Κύτταρο

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2016, 23:01 / Ανανεώθηκε 8 Απριλίου 2016, 19:32
Αλκίνοος Ιωαννίδης ζωντανός στο Κύτταρο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός για τέσσερις συλλεκτικές εμφανίσεις στο «ιστορικό» κλαμπ της Αθήνας

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός για τέσσερις συλλεκτικές εμφανίσεις στο «ιστορικό» κλαμπ της Αθήνας

Μιλάει σπάνια, τραγουδάει μόνο όταν έχει κάτι να πει… Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανήκει στη σπάνια εκείνη κατηγορία των καλλιτεχνών που επιμένουν να προσπαθούν και να πειραματίζονται, αναζητώντας την ουσία των πραγμάτων. Γι’ αυτό τον βλέπουμε –και τον ακούμε- σε αραιά διαστήματα και πάντα όταν υπάρχει …λόγος σοβαρός.

Ένας παραπάνω λόγος για να σπεύσουμε στο Κύτταρο όπου θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες με μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, διασκευασμένα για ορχήστρα εγχόρδων. Οι τέσσερις εμφανίσεις, με τις οποίες ο Ιωαννίδης ολοκληρώνει την χειμερινή περιοδεία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα είναι η πρώτες του καλλιτέχνη στο ιστορικό κλαμπ της Αθήνας, ένα μουσικό πείραμα σύνθεσης διαφορετικών ειδών σε εξέλιξη με τη συμμετοχή του κοινού.

Τον Αλκίνοο Ιωαννίδη πλαισιώνουν:

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Δήμήτρης Χατζηζήσης: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς
Διοργάνωση: ΑΘΥΡ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Κύτταρο, Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευές 1 και 8, Σάββατα 2 και 9 Απριλίου, ώρα 22:00. Είσοδος: 12€ (με μπύρα-κρασί). Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, www.public.gr, ReloadStores, IANOS, SEVEN SPOT, τηλ. 11876. Πληροφορίες - κρατήσεις: τηλ. 210 8224134, http://www.kyttarolive.gr