ΜΟΥΣΙΚΗ

Θυμήσου το Ejekt!

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2016, 15:36 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2016, 20:55
Θυμήσου το Ejekt!
Facebook Twitter Whatsapp

Με Editors, James, Crystal Castles, Dimitri Vegas & Like Mike και Σtella θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου

Με Editors, James, Crystal Castles, Dimitri Vegas & Like Mike και Σtella θα ανοίξει το φετινό φεστιβάλ στην Πλατεία Νερού αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου

Το Ejekt Festival επιστρέφει για 12η χρονιά με εντυπωσιακό line-up που θα ικανοποιήσει τους φίλους του. Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (Παρασκευή 8 Ιουλίου) της διοργάνωσης:

Editors. Λατρεμένοι του ελληνικού κοινού που τους αποθέωσε στις τελευταίες εμφανίσεις τους, ο Τom Smith και η παρέα του είναι βέβαιο ότι θα μαζέψουν όλους τους φανατικούς θαυμαστές τους για να τραγουδίσουν μαζί «An End Has A Start», «Life Is A Fear», «Sugar», «Munich», «Papillon», «No Harm», «Bones», «Lights» και «Smokers Outside The Hospital Doors».

James. Το συγκρότημα-γκανιάν επανέρχεται μετά από τέσσερα χρόνια στο Ejekt. Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Crystal Castles. Προστέθηκαν με καθυστέρηση στο line-up της πρώτης ημέρας, όμως το συγκρότημα από το Τορόντο έχει ήδη διαμορφώσει το δικό του κοινό στη χώρα μας οπότε προβλέπεται συνωστισμός.

Dimitri Vegas & Like Mike. Βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς DJs του κόσμου και κάθε εμφάνισή τους αποτελεί γεγονός. Η παρουσία τους στην Πλατεία Νερού συμπίπτει με την  εκτόξευση του «Higher Place» με τον Ne-Yo στα φωνητικά στο Νο1 του Billboard Dance Club Songs.

Σtella. Με indie hits όπως τα «Detox» και «Picking Words» κι ένα νέο δίσκο στα σκαριά («Works For You») η Σtella είναι ένα τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα στον χώρο του electro-pop στην Ελλάδα.  

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια http://www.ejekt.gr/index.php.