ΜΟΥΣΙΚΗ

Παναγιώτης Μάργαρης και σόλο κιθάρα στην Αθήνα

Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου 2016, 22:01 / Ανανεώθηκε 5 Σεπτεμβρίου 2016, 19:55
Παναγιώτης Μάργαρης και σόλο κιθάρα στην Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp

Ο συνθέτης και κιθαρίστας θα δώσει μέσα στον Σεπτέμβριο δύο συναυλίες σε Χαλάνδρι και Ηλιούπολη

Ο συνθέτης και κιθαρίστας θα δώσει μέσα στον Σεπτέμβριο δύο συναυλίες σε Χαλάνδρι και Ηλιούπολη

Οι φίλοι της μουσικής τον γνωρίζουν μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του -1.500 έως τώρα σε Ελλάδα και εξωτερικό- και τις ηχογραφήσεις του, σόλο ή σε συνεργασία με δημιουργούς και ερμηνευτές Έλληνες και ξένους. Κλασική μουσική, ελληνικό τραγούδι, τζαζ και ποπ είναι μερικά από τα είδη που υπηρετεί με συνέπεια και ευρηματικότητα ο Παναγιώτης Μάργαρης εδώ και μία εικοσαετία, όσο δηλαδή διαρκεί η καριέρα του η οποία ξεκίνησε το 1995 στο πλευρό του δάσκαλού του Νότη Μαυρουδή.

Ο κορμός των εμφανίσεων του Παναγιώτη Μάργαρη στην Αθήνα μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι το τελευταίο άλμπουμ του «Με τη μαγεία της κιθάρας» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015. Σε αυτό περιλαμβάνονται διασκευές γνωστών κομματιών, έργα κλασικών συνθετών, συνθέσεις του ίδιου, καθώς και πέντε τραγούδια με ερμηνευτές τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Μάρκο Κούμαρη (Locomondo), τη Γεωργία Νταγάκη και την Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Τις δύο συναυλίες θα ακολουθήσουν η μουσική παράσταση «Μυστική Συνάντηση» με τον Σταμάτη Κραουνάκη  και μια σειρά συναυλιών με τίτλο «Βαθειά ψυχή» με τον Μπάμπη Στόκα.

Παναγιώτης Μάργαρης-Με τη μαγεία της κιθάρας, Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, Χαλάνδρι, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:30, Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής (Φεστιβάλ Ηλιούπολης), Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00