current views are: 11

10 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:44

Άγγελος Δανός: Ο νέος ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής!

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και του  στιχουργού Σωτήρη Μπίσδα…

Δημοσίευση 13:44’

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και του  στιχουργού Σωτήρη Μπίσδα…

Έχοντας την υπογραφή του επιτυχημένου συνθέτη Βασίλη Δαραμούσκα και του  στιχουργού Σωτήρη Μπίσδα, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Άγγελος Δάνος, μας συστηνεται  με το τραγούδι “ Μάτια μου”. Έχοντας ως παρακαταθήκη μία σημαντική πορεία αρκετών ετών, συνεργαζόμενος επί σκηνής με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες  του λαικού τραγουδιού, ο Άγγελος Δάνος θα αγγίξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Σε ηλικία δώδεκα χρονών ο τραγουδιστής ξεκινά θεωρητικά μαθήματα μουσικής στη Ζάκυνθο και ταυτόχρονα μαθήματα κλασσικής κιθάρας. Στα δεκαεπτά του, διακρίνεται κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, στους Πανελλήνιους μαθητικούς μουσικούς αγώνες. Συνεχίζοντας τις μουσικές του σπουδές, αποφοιτά απο το Ωδείο του Φίλιππου Νάκα, κατέχοντας πλέον το πτυχίο φωνητικής και σύγχρονου τραγουδιού. Η καλλιτεχνική του ωρίμανση γίνεται δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

 Συνεργάστηκε με τους: Μαίρη Λίντα, Ρένα Κουμιώτη, Νότη Σφακιανάκη, Βασίλη Καρρά, Πέγκυ Ζήνα, Θέμη Αδαμαντίδη, Κατερίνα Στανίση, Δημήτρη Κοντολάζο, Πάνο Κιάμο και πολλούς ακόμα αξιόλογους τραγουδιστές. «Αισθάνομαι μεγάλη  χαρά που ερμηνεύω αυτό το  τραγούδι, το οποίο με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και μου θύμισε έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος όσο εγώ», τονίζει ο ερμηνευτής, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Το νέο digital single του Άγγελου Δάνου κυκλοφορεί από τη MINOS EMI- Epic Music


σχετικα αρθρα