ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο μυαλό της Γιούλης Τάσσου: Μια φωνή που έχει να πει πολλά

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2017, 16:44 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2017, 16:44
Στο μυαλό της Γιούλης Τάσσου: Μια φωνή που έχει να πει πολλά
Facebook Twitter Whatsapp

Είναι νέα, όμορφη και πάνω απ όλα ταλαντούχα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι νέα, όμορφη και πάνω απ όλα ταλαντούχα.

Η Γιούλη Τάσσου που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό χώρο με το τραγούδι της "Άσε τη νύχτα" σε μουσική του Βασίλη Δήμα και στίχους του Βασίλη Δήμα και του Κωνσταντίνου Παντζή, έρχεται σε λίγο με δύο νέα τραγούδια! Διαθέτοντας μία φωνή με μεγάλο μουσικό εύρος, υψηλές ικανότητες και μεγάλη έκταση, από μικρή γνώριζε την κλίση της στο τραγούδι, λόγω του ότι έρχεται και από μουσική οικογένεια. Low profile ως χαρακτήρας, επιδιώκει να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα της βάζοντας έτσι γερές βάσεις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κυριακάτικο Πρωταθλητή, η Γιούλη Τάσσου ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της, μιλά για το πως ξεκίνησε η αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια..

Πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για το τραγούδι;

«Τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα ήρθαν σε μικρή ηλικία μέσα στο σπίτι καθώς ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής. Αυτό έγινε πράξη στις πρώτες τάξεις του δημοτικού  όπου και τραγουδούσα για τις σχολικές γιορτές. Το τραγούδι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή ξέροντας πως αυτό θα ακολουθούσα στη ζωή μου».

Κατάγεσαι από μία μουσική οικογένεια. Σε επηρέασε αυτό στην απόφασή σου να ασχοληθείς με τη μουσική;

«Όπως είπα παραπάνω  το μουσικό στοιχείο ήταν έντονο στην οικογένεια μου  και σαφώς με επηρέασε. Από το σπίτι είχα πολλά ερεθίσματα και μουσικά ακούσματα».

Ποια είναι τα στοιχεία της προσωπικότητας της Γιούλης που δεν μπορεί να τα διακρίνει κάποιος που δεν σε ξέρει;

«Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος ,ήρεμη,  ψύχραιμη και πολύ εργατική».

Η συμμετοχή σου στο talent show Χ-Factor σε βοήθησε πιστεύεις στην καριέρα σου;

«Όλα τα talent show όπως και το X factor δίνουν ένα γρήγορο βήμα αναγνωρισιμότητας. Από εκεί και πέρα αυτό που μετράει είναι η σκληρή δουλειά, οι μουσικές επιλογές σε τραγούδια και συνεργασίες αλλά και η επίτευξη των στόχων που βάζει ο κάθε καλλιτέχνης».

Ποιο είναι το μυστικό για να κρατάει μία γυναίκα φλογερή τη σχέση της;

«Το μυστικό είναι να θαυμάζει τον σύντροφό της και φυσικά να φροντίζει κάθε μέρα να είναι ελκυστική και περιποιημένη. Τέλος να μην επαναπαύεται στο πέρασμα του χρόνου».

Η ζήλια σε τι δοσολογία κυλάει στις φλέβες σου;

«Κυλάει στο ποσοστό του ωραίου και του λογικού. Γενικά είμαι άνθρωπος που δε ζηλεύει».

Τι περιμένουμε μουσικά και τραγουδιστικά από τη Γιούλη Τάσσου;

 «Μετά και το «Άσε τη νύχτα» που αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο, έχουμε ετοιμάσει δύο νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό.. Παράλληλα αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε συζητήσεις για τις νυχτερινές μου εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, ενώ συνεχίζω τα live μου ανά την Ελλάδα. Είμαστε σε «πυρετό» δουλειάς όπως καταλαβαίνετε…».