ΜΟΥΣΙΚΗ

Αυτή την Κυριακή: Συνοικία Ασμάτων με Γιάννη Μπέζο και Ταξιάρχη Χάνο

Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου 2018, 18:00 / Ανανεώθηκε 14 Δεκεμβρίου 2018, 18:37
Facebook Twitter Whatsapp

Η φιλόξενη συνοικία που έχτισε πέρυσι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ζωντανεύει ξανά στην Ακτή Πειραιώς και μας προσκαλεί για να ζήσουμε βραδιές αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης

Η μουσική πρόταση που ξεχώρισε πέρυσι τον χειμώνα, επανέρχεται δριμύτερη με επίτιμους  καλεσμένους  τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο. Μαζί τους συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι οι τέσσερις νέοι τραγουδιστές που αγαπήθηκαν πολύ: Η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση και ο Ανδρέας Λάφης. Μαζί τους θα βρίσκονται οκτώ καταξιωμένοι δεξιοτέχνες μουσικοί υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, επιλέγει κλασσικά ελληνικά τραγούδια για να φτιάξει ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης με χιούμορ και συναίσθημα που παραπέμπει σε άλλες εποχές.  Αυτό το έξω καρδιά πρόγραμμα ξεκινάει από τον Σουγιούλ και τον Γούναρη μέχρι τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τον Παπαϊωάννου και τον Καλδάρα.

Η Συνοικία Ασμάτων είναι μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Τραγουδούν: Γιάννης Μπέζος, Ταξιάρχης Χάνος. Τους πλαισιώνουν: Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση, Ανδρέας Λάφης, Δήμητρα Σταθοπούλου. Συμμετέχει ο οικοδεσπότης Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Επιμέλεια κίνησης: Άννα Μάγκου
Χορεύουν: Άννα Μάγκου, Ζωή Βατίστα
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Γιώργος Κατσίκας (τύμπανα), Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο), Άκης Κατσουπάκης (πιάνο, πλήκτρα), Βαγγέλης Ζαρμπούτης (μπουζούκι, μπαγλαμά), Αλέκος Γλυκιώτης (μπουζούκι)

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Ηχοληψία: Μιχάλης Αλεξάκης, Χρήστος Καπογιάννης
Φωτογραφία: Νίκος Ζίκος
Γραφιστικά: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα

Συνοικία Ασμάτων στην Ακτή Πειραιώς, Πειραιώς 178 &, Λαμίας 2, Ταύρος, τηλ. 210 3418020, www.aktipireos.gr, κάθε Κυριακή από 16 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00. Τιμές: Από 12 ευρώ (στο μπαρ με ποτό).