ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε τον Σωκράτη Μάλαμα σε τραγούδια του Άκη Πάνου

Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 18 Ιανουαρίου 2019, 14:51
Facebook Twitter Whatsapp

 

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός ερμηνεύει τέσσερα τραγούδια του συνθέτη στο πρώτο μέρος της σειράς «Τα σκέτα» που θα «βγαίνουν» κάθε εβδομάδα αποκλειστικά στο official κανάλι του

«Και τι δεν κάνω»
«Του κόσμου τον περίγελο»
«Ασφαλώς και δεν πρέπει»
«Το θολωμένο μου μυαλό»

Τέσσερα λαϊκά τραγούδια με την υπογραφή του Άκη Πάνου, με τα οποία εγκαινιάζεται ο κύκλος «Τα σκέτα» του Σωκράτη Μάλαμα.  

Ηχογραφημένα με δύο κιθάρες, τα τραγούδια αποκαλύπτουν όλη την «αλήθεια» τους και αποτελούν φόρο τιμής του καλλιτέχνη προς τους μεγάλους έλληνες δημιουργούς που τον «συνόδευσαν» στα πρώτα επαγγελματικά βήματά του.

Σημειώνει ο Σωκράτης Μάλαμας:
Το κριτήριο για την επιλογή των τραγουδιών του κάθε συνθέτη δεν είναι η αρτιότητα των συνθέσεων ούτε των στίχων, ούτε καν η εμπορική τους επιτυχία.

Ο κύριος λόγος είναι ιδιαίτερα πρακτικός.

Τα τραγούδια αυτά μου έδωσαν τη δυνατότητα να «βγάλω μεροκάματο» όπως λέμε στην πιάτσα, για είκοσι χρόνια περίπου, στα μαγαζιά της νύχτας ως κιθαρίστας και τραγουδιστής.

Είναι εν τέλει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτούς τους ανθρώπους και μια υπενθύμιση ότι δεν τους ξεχνάμε και τα τραγούδια τους είναι ακόμα λειτουργικά κι αγαπημένα.

«Τα σκέτα» - 1η ενότητα: Άκης Πάνου
Μουσική: Άκης Πάνου
Στίχοι: Άκης Πάνου
Τραγούδι:  Σωκράτης Μάλαμας
Κιθάρες: Δημήτρης Λάππας και Σωκράτης Μάλαμας

Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: Γιάννης Παξεβάνης
Δημιουργία Βίντεο: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο studio LaPiNo

Τα τραγούδια θα βγαίνουν κάθε εβδομάδα αποκλειστικά στο official κανάλι του Σωκράτη Μάλαμα! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε τον Σωκράτη Μάλαμα:
Instagram
YouTube Subscribe
Facebook