ΜΟΥΣΙΚΗ

Taste the music of THODORE

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:01 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:11
Facebook Twitter Whatsapp

Ο έλληνας συνθέτης και πολυοργανίστας θα παρουσιάσει ένα semi-acoustic set την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα «Taste the Music», μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. Όλα ξεκινούν από τον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με ένα semi-acoustic live του Theodore.

Ο συνθέτης και πολυοργανίστας Theodore, κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2019 στην Αθήνα μετά την παρουσίαση του album «Inner Dynamics» στο FUZZ τον περασμένο Νοέμβριο και συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και στον Καναδά. Ο αεικίνητος Theodore επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική για την συμμετοχή του σε σημαντικά φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και η εμφάνισή του στο πολυθεματικό SXSW για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, σε ένα live εσωτερικών εντάσεων αλλά χαμηλών τόνων, σε πλήρη αρμονία με τον χώρο, ο Theodore θα μας παρουσιάσει κομμάτια του νέου δίσκου αλλά και επιλογές από τους δύο προηγούμενους σε ιδιαίτερες ερμηνείες σε ένα concept διαφορετικό, με minimal προσέγγιση.

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας «Taste the Music» θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00), Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, Σύνταγμα. Τιμή εισιτηρίου: 12€. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr