ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Anna Calvi για πρώτη φορά στην Αθήνα το Σάββατο 16 Μαρτίου

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 14 Μαρτίου 2019, 12:26
Facebook Twitter Whatsapp

Η καλλιτέχνις από τη Μεγάλη Βρετανία, που οι θαυμαστές της αρέσκονται να συγκρίνουν με την Patti Smith, θα κάνει μια απροσδόκητη εμφάνιση στο Acro για περιορισμένο αριθμό θεατών

Το Jameson Irish Whiskey εγκαινιάζει τα J3 live sessions και προσκαλεί την Anna Calvi για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα! ‪Το Σάββατο 16 Μαρτίου, η κορυφαία Βρετανίδα δημιουργός και performer θα δώσει την πρώτη συναυλία της στη χώρα μας, σε ένα ειδικό event με περιορισμένο αριθμό θεατών.

Ο Brian Eno έχει πει για αυτήν ότι «είναι το καλύτερο πράγμα μετά την Patti Smith»! Πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της, την επέλεξαν για να ανοίξει συναυλίες τους ο Nick Cave, οι Interpol και οι Arctic Monkeys!

Από το 2011 που κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό ομώνυμο άλμπουμ της, η Anna Calvi έχει χαράξει μια πραγματικά αξιοζήλευτη πορεία. Οι τρεις δίσκοι της θεωρούνται ήδη κλασικοί για την τρέχουσα δεκαετία, έχοντας συγκεντρώσει υμνητικές κριτικές από το σύνολο του Τύπου και δύο υποψηφιότητες για το περίφημο Mercury Prize.

ANNA CALVI + special guests, Acro, Ιερά Οδός 13, Αθήνα, Σάββατο 16 Μαρτίου. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, www.public.gr, καταστήματα Public, Seven Spots, Wind, Reload, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.