ΜΟΥΣΙΚΗ

Η superstar βιολιού Anne-Sophie Mutter τον Μάιο στο Μέγαρο

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 22 Απριλίου 2019, 17:40
Η superstar βιολιού Anne-Sophie Mutter τον Μάιο στο Μέγαρο
Facebook Twitter Whatsapp

 

Η κορυφαία σολίστ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Μότσαρτ μαζί με την Chamber Orchestra Vienna – Berlin

 

Το αστέρι της Anne-Sophie Mutter [Άννε-Ζοφί Μούττερ] θα λάμψει και πάλι στο Μέγαρο τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ. Η βιολονίστα-θρύλος, πλαισιωμένη από ορχήστρα δωματίου με κορυφαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης και του Βερολίνου, θα παρουσιάσει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αποκλειστικά με έργα Μότσαρτ. Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 19 Απριλίου!

Η μεγάλη σολίστ, που συνέδεσε το όνομά της με σπουδαίους μαέστρους όπως ο Χέρμπερτ φον Κάραγιαν και με διακεκριμένους σύγχρονους συνθέτες όπως, μεταξύ άλλων, οι Γκουμπαϊντούλινα, Λουτοσλάφσκι, Πεντερέτσκι και Ουίλλιαμς, θα ερμηνεύσει το Δεύτερο, Τρίτο και Πέμπτο κοντσέρτο για βιολί του μεγάλου Αυστριακού καθώς και την Πρώτη συμφωνία του, η οποία γράφτηκε όταν ο λαμπρός μουσουργός ήταν μόλις οκτώ ετών!

Μότσαρτ και Μούτερ: η ιδιοφυΐα του συνθέτη και η λάμψη της σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, σε μια συναρπαστική συνύπαρξη.

Anne-Sophie Mutter και Chamber Orchestra Vienna – Berlin, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Δευτέρα 20 Μαΐου, ώρα 20:30. Tιμές εισιτηρίων: 13 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 19 €, 30 €, 42 €, 52 €, 62 €, 70 €. Προπώληση εισιτηρίων (από 19 Απριλίου): τηλ. 210 7282333, megaron.gr  και σε όλα τα καταστήματα Public