ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 21 Αυγούστου 2019, 12:56
Η Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Η ερμηνεύτρια θα κλείσει την καλοκαιρινή περιοδεία της με μια συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών

Από την σκηνή του Σταυρού του Νότου, στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ο περασμένος χειμώνας ήταν σπαρμένος με επιτυχίες για την Μαρίζα Ρίζου, μια ερμηνεύτρια που γνωρίζει πώς να συνδυάζει την ελαφρότητα με την ευαισθησία, τη νοσταλγική διάθεση με την δημιουργική πρωτοτυπία. 

Η καλοκαιρινή περιοδεία της ερμηνεύτριας δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου επιτυχημένη. Και θα ολοκληρωθεί με τρόπο απολύτως πανηγυρικό στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μια συναυλία με καθολική προσβασιμότητα για όλους, σε συνεργασία με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της («Πετάω», «Μια άλλη ευτυχία», «Πάμε μια βόλτα», «Είναι μικρή η ζωή», «Όχι δε θα μπορέσω»), αλλά και από τον 3ο δίσκο της που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο– επίσης από τον επόμενο δίσκο-  Ανάμεσα στα άστρα!).

Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. «Καίγομαι», «Αύρα», «Να το πάρεις το κορίτσι», «Άδωνις», είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Θα την πλαισιώνουν οι μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Γιώργος Κωστελέτος (τύμπανα), Γιώργης Μουχτάρης (κοντραμπάσο), Μάρκος Χαϊδεμένος (πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων)
Επιμέλεια Ήχου: Αγαπητός Καταξάκη
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Προσβασιμότητα
• Η συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στις 4 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη θα παρουσιαστεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο.
• Η προσβασιμότητα περιεχομένου παρέχεται με την πιστοποίηση και επιμέλεια της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών-Movement of Disabled Artists.
• Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Θεοδώρα Τσαποΐτη
• Ενδογλωσσικοί υπέρτιτλοι για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες και αυτόματη μεταγραφή ομιλίας σε λόγο: Δρ. Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη
• Διατίθενται σηματοδοτημένες θέσεις για χρήση από ανθρώπους με κινητικές-αισθητηριακές και άλλες βλάβες, συνοδούς και εμποδιζόμενα πρόσωπα (άτομα με προσωρινό τραυματισμό).
• Στον χώρο υπάρχει τουαλέτα αναπήρων.
• Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους/τις χρήστες/χρήστριές τους.

Επικοινωνία μέσω SMS για θέματα προσβασιμότητας: 6981940224 (Menta Art Events)

Μαρίζα Ρίζου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300, 213 0109324, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:15. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση (viva.gr): Από 10 έως 15 ευρώ. Στο ταμείο: Από 17 έως 10 ευρώ.