ΜΟΥΣΙΚΗ

11 & 12 Νοεμβρίου: Η Μαρία Κάλλας επιστρέφει στην Αθήνα ως... ολόγραμμα

Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2019, 17:10
11 & 12 Νοεμβρίου: Η Μαρία Κάλλας επιστρέφει στην Αθήνα ως... ολόγραμμα
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Περιοδείας 2019, η Base Hologram και η Solist invent experiences παρουσιάζουν στην Αθήνα το μοναδικό υπερθέαμα υψηλής τεχνολογίας «Callas in Concert - The Hologram Tour»

Μια μοναδική εμπειρία επιφυλάσσει για τους φίλους της όπερας η παράσταση «Callas in Concert - The Hologram Tour» που θα κάνει στάση στην Αθήνα στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Με την βοήθεια της σύγχρονης ολογραφικής ψηφιακής τεχνολογίας, η «Ντίβα» επιστρέφει στη σκηνή για να μαγέψει το κοινό με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της με τη συνοδεία της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση της ιρλανδής συνθέτριας και αρχιμουσικού Eímear Noone.

Το project είναι μια παραγωγή των εταιρειών Base Hologram και Solist invent experiences. H Base Hologram, η κορυφαία εταιρεία δημιουργός περιεχομένου ζωντανής ψυχαγωγίας, αξιοποιεί την τεχνολογία των ολογραφικών ταινιών για την παραγωγή συναυλιών και ειδικεύεται στη δημιουργία θεαμάτων μέσω της ολογραφικής τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας μια φωτορεαλιστική, τρισδιάστατη απόδοση, δίνoντας στους θεατές τη δυνατότητα να συνδεθούν βιωματικά με το περιεχόμενο της ζωντανής παράστασης. Σημαντική συμβολή στη δημιουργία του project έχει η Warner Classics, διαθέτοντας όλες τις ηχογραφήσεις με τη φωνή της Maria Callas που έχει στην κατοχή της.

Η παράσταση – υπερθέαμα «Callas In Concert», έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχοντας φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά μουσικά θέατρα όπως την English National Opera στο Λονδίνο, τη Salle Pleyel στο Παρίσι, το Θέατρο Bozar στις Βρυξέλλες κ.α. έρχεται και στην Αθήνα, για δύο μόνο παραστάσεις.

Callas in Concert - The Hologram Tour, Θέατρον Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, ώρα 21:00. Προπώληση εισιτηρίων: Στο ταμείο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο www.viva.gr, στα τηλ. 212 2540300 & 11876. Για εισιτήρια ΑΜΕΑ οι κρατήσεις θα γίνονται μόνο τηλεφωνικά, στο τηλ. 212 2540300.