ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη live στο Barbican Hall

Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιουλίου 2019, 18:43
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη live στο Barbican Hall
Facebook Twitter Whatsapp

 

Η ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στην φημισμένη αίθουσα συναυλιών της βρετανικής πρωτεύουσας στις 24 Σεπτεμβρίου

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα ανέβει στη σκηνή του Barbican Hall, της συναυλιακής αίθουσας  που έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες από όλη την γκάμα της μουσικής δημιουργίας. Στη σκηνή του έχει πατήσει το 2002, το 2004 - με τον Philip Glass για το project του «Orion»- και το 2008. Και σε κάθε περίπτωση το κοινό την αποθέωσε, μαγεμένο από το σπάνιο ηχόχρωμα της φωνής της και τις μουσικές επιλογές της.

Η φετινή εμφάνισή της στο Barbican Hall στις 24 Σεπτεμβρίου έρχεται στον απόηχο της αξέχαστης συναυλίας της το 2017 στο Southbank του Λονδίνου και στη συνέχεια των εμφανίσεων της σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία και Ισπανία στο πλαίσιο του Dynata Tour 2019.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα «δυνατό» live, με επιλογές από το προσωπικό ρεπερτόριο της ερμηνεύτριας που συμπλήρωσε 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή και κάποιες εκπλήξεις από αυτές που η Ελευθερία μας επιφυλάσσει συχνά – πυκνά.

Ελευθερία Αρβανιτάκη  live στο Barbican Centre, Tρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Τιμές εισιτηρίων: £23-£60. Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων: https://www.barbican.org.uk/whats-on/2019/event/eleftheria-arvanitaki