ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης για δύο βράδια στο Σταυρός του Νότου Club

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2019, 13:34
Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης για δύο βράδια στο Σταυρός του Νότου Club
Facebook Twitter Whatsapp

Ο καλλιτέχνης από την Κρήτη έρχεται για δύο «χορταστικά» live στις 29 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου

Από τους πιο εκφραστικούς ερμηνευτές και ανήσυχους δημιουργούς του σύγχρονου τραγουδιού, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, έρχεται για δύο εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, τις Παρασκευές 29 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει με τα τραγούδια του, αλλά και τον έχουν ξεχωρίσει σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Βασίλης Σκουλάς. Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης δεν περιορίζεται σε αυτό που κουβαλάει έντονα μέσα του -την Κρητική παράδοση – αλλά γοητεύεται από νεότερους δημιουργούς της rock σκηνής, τους οποίους και εντάσσει στο πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Οι παραστάσεις του κουβαλούν μεγάλες δόσεις ενέργειας και ηλεκτρισμού πάντα παρέα με μια μπάντα που έχει όρεξη για ένα πλούσιο και «χορταστικό» live - όπως αυτό από τον Σταυρό του Νότου που κυκλοφόρησε πέρσι ψηφιακά και είναι διαθέσιμο στο site του.

Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Κορώνα Γράμματα», το οποίο ερμηνεύει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και πρόκειται για ακόμα μια σπουδαία συνάντηση με έναν ερμηνευτή που θαυμάζει.

Μαζί του οι μουσικοί:
Μιχάλης Παχάκης στο λαούτο & τζουρά
Δημήτρης Νεονάκης στην ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Μπουτσάκης στο ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Δασκαλάκης στην ακουστική κιθάρα
Νικόλας Χριστόπουλος στα τύμπανα

Ήχος: Μάνος Τσιριγωτάκης
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Σταυρός του Νότου Club, τηλ. 210 9226975, Παρασκευές 29 Νοεμβρίου & 6 Δεκεμβρίου, ώρα 22:30. Είσοδος: 14€ με μπύρα ή κρασί. Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr