ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με String Demons στο Θέατρο Βράχων

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2017, 15:43 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2017, 16:39
Facebook Twitter Whatsapp

Και τούτο το καλοκαιράκι ο τραγουδοποιός αποχαιρετά την Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία για όλους τους φίλους του στις 7 Ιουνίου

Και τούτο το καλοκαιράκι ο τραγουδοποιός αποχαιρετά την Αθήνα με μια μεγάλη συναυλία για όλους τους φίλους του στις 7 Ιουνίου

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του συναυλιακούς νόμους. Ο Μίλτος Πασχαλίδης το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και γι’ αυτό κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποχαιρετά τους φίλους του της Αθήνας με μια μεγάλη συναυλία και αναχωρεί για πόλεις της περιφέρειας και νησιά όπου το βραδινό αεράκι φέρνει, εκτός από νότες, την αύρα της θάλασσας.

Η φετινή αποχαιρετιστήρια συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στον Βύρωνα και θα περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν κάθε εμφάνιση του τραγουδοποιού ξεχωριστή: Αγαπημένα τραγούδια, συγκίνηση και εκπλήξεις. Και κάτι ακόμα: Τους εξαιρετικούς String Demons, την Λυδία και τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη που με εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ.

Τον Μίλτο Πασχαλίδη θα πλαισιώνουν :

Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν)
Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα)
Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο)
Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά)
Πάρις Περυσινάκης (λύρα, μαντολίνο)
Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα)
Πασχάλης Κολέντσης (ηχοληψία)
Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί)

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας, Αττική, Τετάρτη 7 Ιουνίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 14€, προπώληση 12€. Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876, σ τα καταστήματα:SHELL, My market, metro, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, εκο, bp, Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD.  Αποκλειστικά στα βιβλιοπωλεία Ιανός «φυσικά εισιτήρια» των 12€ για συλλέκτες!

Θα ακολουθήσουν συναυλίες:

9 Ιουνίου |Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία
16 Ιουνίου | Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
30 Ιουνίου | Ρωμαϊκό Ωδείο, Πάτρα

(το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του Μίλτου Πασχαλίδη θα ανακοινωθεί σύντομα)