ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι ΑντARTες έπιασαν τα όργανα

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2017, 20:01 / Ανανεώθηκε 11 Μαΐου 2017, 17:20
Facebook Twitter Whatsapp

Το εφευρετικό ντουέτο του Αλέξη Κωστόπουλου και του Νίκου Καρύδη θα δώσει μια unplugged συναυλία την Παρασκευή 19 Μαΐου στο The Box

Το εφευρετικό ντουέτο του Αλέξη Κωστόπουλου και του Νίκου Καρύδη θα δώσει μια unplugged συναυλία την Παρασκευή 19 Μαΐου στο The Box

Οι AντARTες είναι ένα μουσικό ντουέτο που ασελγεί (αλλά με αγάπη) πάνω στις ελληνικές παραδοσιακές μουσικές του 20ου αιώνα. Με βασικό άξονα το ρεμπέτικο κινείται ταχυδακτυλουργικά από τα μουρμούρικα και τις σμυρνέικες ρομάτζες μέχρι τις καντάδες και τα χαβανέζικα. Μέσω μιας ασταμάτητης παρέλασης οργάνων, οι AντARTes υπόσχονται μια μουσική εμπειρία γεμάτη θράσος, τρυφερότητα, έκπληξη, χιούμορ αλλά και πολλά μεράκια.

Η unplugged εμφάνισή τους στο The Box, έναν μη συναυλιακό χώρο τέχνης, είναι η πρώτη από μια σειρά ακουστικών συναυλιών νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών που θα φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα το καλαίσθητο Κουτί της πλατείας Μαβίλη. 

Οι ΑντARTες είναι:
Αλέξης Κωτσόπουλος (φωνή, τσέλο, βιόλα ντα γκάμπα, τρομπόνι, μουσικό πριόνι, ντέφι, καστανιέτες, καζού)
Νίκος Καρύδης (φωνή, τρομπέτα, ευφώνιο, μπαγλαμάς, χαβάγια, κιθάρα, κρουστά)

Οι ΑντARTες στο The Box, Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα, τηλ. 210 6463788, www.thebox-athens.org, Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρα 20:00. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ σε κρασί. Το κάπνισμα απαγορεύεται εντός της αίθουσας (προβλέπεται διάλειμμα στην αυλή).

Τους τοίχους του The Box εκείνη την ημέρα, θα κοσμούν έργα  του Δημήτρη Γκιόκα.