ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανδαλουσιάνικο πάρτι την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2017, 13:38 / Ανανεώθηκε 19 Μαΐου 2017, 12:42
Ανδαλουσιάνικο πάρτι την Τετάρτη στο Ραδιομέγαρο
Facebook Twitter Whatsapp

Οι De Todas Formas  θα παρουσιάσουν μια παράσταση flamenco στο Studio E. Είσοδος ελεύθερη

Οι De Todas Formas  θα παρουσιάσουν μια παράσταση flamenco στο Studio E. Είσοδος ελεύθερη

Οι De Todas Formas είναι μια ομάδα μουσικών και χορευτών που λατρεύουν το flamenco. Βασισμένοι σε πρωτότυπες συνθέσεις και χορογραφίες, ιχνογραφούν το δικό τους μουσικό και χορευτικό σύμπαν, με έμπνευση από την Ανδαλουσία, και προορισμό το ελληνικό κοινό.

Η παράσταση-συναυλία που θα δώσουν στο Studio E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για το Τρίτο Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλασικά και σύγχρονα κομμάτια, από όλο το φάσμα του flamenco και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τις συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος στις 22:00.Την παράσταση-εκπομπή θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Τρίκας.

Την ομάδα De Todas Formas αποτελούν οι: Ηλέκτρα Χρυσάνθου (χορός), Ντίνα Κεσσέ (χορός, Ρalmas), Yota Baron (τραγούδι), Γιάννης Παπαγιαννούλης (κρουστά/σύνθεση), Παναγιώτης Καρτίμπελης (κιθάρα/σύνθεση), Παναγιώτης Μπουραζάνης (ηλεκτρικό μπάσο/σύνθεση).

Οι De Todas Formas στο Studio E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή, Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, ώρα 20:00. Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «Δήλωση συμμετοχής για την παράσταση Flamenco της 17ης Μαΐου στο Studio Ε». Η κάθε συμμετοχή δικαιούται μέχρι δύο (2) θέσεις.