current views are: 13

23 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση15:53

Ο Δημήτρης Μυστακίδης Up Stage στο Γυάλινο

Ο βιρτουόζος της ρεμπέτικης κιθάρας μας δείχνει τον δρόμο για το «Amerika» και τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του τα Σάββατα του Νοεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Δημοσίευση 15:53’

Ο βιρτουόζος της ρεμπέτικης κιθάρας μας δείχνει τον δρόμο για το «Amerika» και τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του τα Σάββατα του Νοεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Για τους κυνηγούς αυθεντικών συγκινήσεων σε ένα μουσικό τοπίο όπου περισσεύει η αδιαφορία, ο Δημήτρης Μυστακίδης αποτελεί πραγματική πηγή απόλαυσης. Με την κιθάρα του ανά χείρας, ο δεξιοτέχνης μουσικός «ζωγραφίζει» ένα διαφορετικό ρεμπέτικο σύμπαν, ελληνικό και μαζί οικουμενικό, που ο χρόνος και τα κλισέ δεν το αγγίζουν.

Τα τέσσερα Σάββατα του Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μουστακίδης και οι συνεργάτες του πιάνουν στασίδι στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου – Up Stage για να μας θυμίσουν τραγούδια από τους τρεις προσωπικούς δίσκους του καλλιτέχνη («16 Ρεμπέτικα Τραγούδια με Κιθάρα», «Εσπεράντο» και το πρόσφατο «Amerika»), να μας συστήσουν χαρακτήρες που μιλάνε απευθείας στην καρδιά μας, να μας ξεσηκώσουν και να μας στείλουν –το πρωί- σπίτι μας, ξελαφρωμένους και πανευτυχείς.

Τον Δημήτρη Μουστακίδη πλαισιώνουν οι:
Δημήτρης Παππάς & Γιώργος Τσαλαμπούνης, κιθάρα και τραγούδι
Ιφιγένεια Ιωάννου, τραγούδι
Μάκης Πελοπίδας, ηχοληψία

Π Δημήτρης Μουστακίδης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr , Σάββατα 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου, ώρα 22:30. Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 14 ευρώ με ποτό στο bar. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr , τηλ. 11876 και σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk, αθηνόραμα gr.

 

 


σχετικα αρθρα