ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Ελένη Τσαλιγοπούλου στη «Συνοικία των ασμάτων» ως τις 16 Δεκεμβρίου

Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου 2017, 15:01 / Ανανεώθηκε 6 Δεκεμβρίου 2017, 14:53
Ο Ελένη Τσαλιγοπούλου στη «Συνοικία των ασμάτων» ως τις 16 Δεκεμβρίου
Facebook Twitter Whatsapp

Η μουσική παράσταση που έστησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο Petrogazi με την Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει άρωμα παλιάς (νυχτερινής) Αθήνας και τραγούδια διαλεγμένα για γλέντι

Ο αεικίνητος και πολυτάλαντος Ιεροκλής Μιχαηλίδης «επενδύει» για φέτος σε ένα διαφορετικό project με νοσταλγική και γλεντζέδικη διάσταση. Η «Συνοικία των ασμάτων» που «έχτισε» στο Petrogazi, στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα πρόγραμμα –θα μπορούσες να το πεις και παράσταση- με έμπνευση από τα μπουζούκια και τα κοσμικά κέντρα του ’60, του ’70 και του ’80, όταν στο πάλκο κυριαρχούσαν τα αυθεντικά λαϊκά τραγούδια και οι θαμώνες διασκέδαζαν με την καρδιά τους.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μοιράζει το παιχνίδι, με χιούμορ και φαντασία, έμπειρος «δάσκαλος» και «μαέστρος», και η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει τον τόνο με την εξαιρετική φωνή της, το απαράμιλλο ταμπεραμέντο της και τραγούδια σοφά επιλεγμένα για να φτιάχνουν το κέφι.

Μαζί τους τέσσερις νέοι υπέροχοι τραγουδιστές ο  Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου  αλλά και  μία ορχήστρα εκλεκτών μουσικών.

Μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλου στη «Συνοικία των Ασμάτων» θα φιλοξενηθούν η Κατερίνα Κούκα με τη Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Κανά.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μουσική και σκηνοθετική επιμέλεια: Ιεροκλής Μιχαηλίδης 
Σκηνογραφική – ενδυματολογική επιμέλεια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Ενορχηστρώσεις : Θανάσης Τσαουσέλης

Μουσικοί: Θανάσης Τσαουσέλης (πλήκτρα), Γιάννης Ψάλτης (τύμπανα), Γιώργος Ζωγράφος (ακορντεόν), Θανάσης Κανέλλος (κιθάρα), Αποστόλης Παπαπέτρος (μπάσο), Βαγγέλης Ζαρμπούτης (μπουζούκι), Αλέξανδρος Καραμπίλας (μπουζούκι)

Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου - Αριστοτέλης Διαμαντίδης
Οργάνωση & Επιμέλεια Παραγωγής: Ηχόχρωμα

Συνοικία των ασμάτων με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, Petrogazi, Βουτάδων 8, Γκάζι, τηλ. 213 0185101, Παρασκευή 8 και 15 και Σάββατο 9 και 16 Δεκεμβρίου.