ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα το Σάββατο για την «Ελπίδα»

Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου 2018, 13:31 / Ανανεώθηκε 12 Ιανουαρίου 2018, 12:14
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα το Σάββατο για την «Ελπίδα»
Facebook Twitter Whatsapp

Η ορχήστρα συμπράττει με την College Symphony Orchestra και τη Χορωδία Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού σε μια συναυλία για την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η College Symphony Orchestra και η Χορωδία Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού απευθύνουν πρόσκληση «Ελπίδας» στους φίλους της κλασικής μουσικής το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Αναστάσιου Συμεωνίδη, θα δώσει μια συναυλία με έργα Sibelius, Bizet, Respighi, Beethoven, Jenkins, Branduardi και Gummerson για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου  Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».  

Μουσική διδασκαλία χορωδίας: Βησσαρία Βέλλιου, Μαρία Κομισοπούλου, Λίλλυ Κότσιρα, Νικολάι Μανωλικάκης, Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ, Στέφανος Τσοκάκης.

Μουσική διεύθυνση της College Symphony Orchestra: Δημήτρης Παπαγιαννάκις.

Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, Κολλέγιο Ψυχικού, Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό, τηλ. 210 6717523, Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ώρα 19:30. Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ (γενική είσοδος). Προπώληση εισιτηρίων: Στο ταμείο του θεάτρου, στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», τηλ. 210 7700009.