ΜΟΥΣΙΚΗ

Τελευταία ευκαιρία! Ο Γιώργος Μαργαρίτης το Σάββατο στο Γυάλινο

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2018, 00:01 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2018, 18:02
Τελευταία ευκαιρία! Ο Γιώργος Μαργαρίτης το Σάββατο στο Γυάλινο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο θρυλικός Μαγκάρετ ολοκληρώνει τις σαββατιάτικες εμφανίσεις του στο στέκι της λεωφόρου Συγγρού 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από εξαιρετικούς συνεργάτες και την προσωπική του ορχήστρα, παρουσιάζει για 2 Σάββατα ακόμη, 24 και 31 Μαρτίου, ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα που επιμελείται ο ίδιος, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Με τα επιτυχημένα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα έντονα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό σεργιάνι σε όλες τις εποχές, από το χθες στο σήμερα με τα τραγούδια της καριέρας του, που μιλάνε στην καρδιά μας.

«Κελί 33», «Άκου τι θα πω», «Πεθαίνω για σένα», «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Δεν κόβω τις τρέλες μου», «Στου Παράδεισου την πόρτα» είναι λίγα από τα μεγάλα τραγούδια, ενός ρεπερτορίου που εκπλήσσει και συγκινεί και ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο, ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Μαζί του, η Άσπα Θεοφίλου, η Βασιλική Μπέλλου και ο Πέτρος Σκάρος.

Τον Γιώργο Μαργαρίτη πλαισιώνουν:
Άγγελος Παπαδημητρίου, μπουζούκι
Γιάννης Τσατούχας, βιολί
Γιώργος Τσουπάκης, τύμπανα
Κώστας Πέτας, μπάσο
Γιώργος Πασχάλης, κιθάρα
Νίκος Κούρος, πλήκτρα – επιμέλεια ορχήστρας

Φωτιστικός σχεδιασμός: Φώτης Μπουρής
Ηχητικός σχεδιασμός: Γιάννης Κολεβέντης

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9315600, www.gialino.gr, τα Σάββατα 24 και 31 Μαρτίου, ώρα 22:30. Τιμές: Από 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar / ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 25 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr , τηλ. 11876 και σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, vivakiosk, Yoleni's