ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Παρασκευή έρχεται με Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Σκουλά

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2018, 21:01 / Ανανεώθηκε 18 Απριλίου 2018, 18:03
Η Παρασκευή έρχεται με Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Σκουλά
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δύο τραγουδοποιοί και ερμηνευτές θα εμφανιστούν τις Παρασκευές 20 Απριλίου και 4 Μαΐου στον Σταυρό του Νότου για να πουν «Και χωρίς τα φτερά δε φοβάμαι...»

Μετά από την περσινή περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα και ενόψει του καλοκαιριού που θα τους βρει ξανά μαζί, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Σκουλάς μας καλούν να μοιραστούμε το απόσταγμα της μουσικής εμπειρίας τους, ένα πρόγραμμα με άρωμα Ελλάδας, εικόνες, μνήμες και συναισθήματα.

Τα Σμυρνέικα τραγούδια περπατούν και πετούν πλάι στον Ήλιο Θεό, οι Γωνιές παίρνουν φωθιά και σβήνουν σε καράβια χιώτικα, η Δροσοσταλίδα γίνεται Εισιτήριο στην τσέπη μας, το Ανάθεμα σε ακούγεται έως της Γραμβούσας τ’ ακρωτήρι, τα Μαύρα μας μάτια Κρατούν για το τέλος το πιο μεγάλο μίσος, του Παραδείσου η Λεμονιά ενώνεται με το γλυκό Μανταρίνι, ενώ το Βαθύ ποτάμι του έρωτα φθάνει έως τις Χανιώτικες Μαδάρες, τα Λασιθιώτικα βουνά και τις κορφές του Ψηλορείτη…

Μαζί τους σ’ αυτό το μοναδικό μελωδικό ταξίδι, οι ξεχωριστοί μουσικοί και τεχνικοί τους:
Πέτρος Βαρθακούρης (κοντραμπάσο)
Σωτήρης Μαργώνης (βιολί)
Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι)
Λευτέρης Χαβουτσάς (κλασική κιθάρα)
Φίλιππος Λευκαδίτης (τύμπανα, κρουστά)
Γιάννης Σπαχής (λαούτο)
Μιχάλης Κονταξάκης (μαντολίνο)

Γιώργος Καρυώτης και Ευτύχιος Γιαννακούρας (σχεδιασμός ήχου-ηχοληψία)
Οργάνωση Παραγωγής: Notebook | Άρης Αναγνωστόπουλος

Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Σκουλάς, Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, Παρασκευές 20 Απριλίου και 4 Μαΐου, ώρα 22:30. Τιμή εισόδου στο μπαρ: 15€ (με ποτό)