current views are: 8

27 Απριλίου 2018
Δημοσίευση17:57

Miles Kane και Alex Turner «μαζί και χωριστά» στο TerraVibe

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες θα εμφανιστούν στις 6 Ιουλίου, λίγο πριν από την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του Kane «Coupe de Grace» στο οποίο συμμετέχει η Lana del Rey

Δημοσίευση 17:57’

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες θα εμφανιστούν στις 6 Ιουλίου, λίγο πριν από την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του Kane «Coupe de Grace» στο οποίο συμμετέχει η Lana del Rey

Παρασκευή 6 Ιουλίου. Ο Miles Kane ανεβαίνει για δεύτερη φορά στη σκηνή του TerraVibe Park στο Rockwave Festival. Η προηγούμενη φορά ήταν με τους Last Shadow Puppets το 2016. Μαζί του τότε βρίσκονταν  ο «κολλητός» του Alex Turner, ο οποίος φέτος θα εμφανιστεί  με τους Arctic Monkeys, την ίδια ημέρα, με λίγες ώρες διαφορά!

Ο Kane θα έρθει στην Ελλάδα λίγο μετά από την ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής δουλειά του «Coupe de Grace» στο οποίο συμμετέχει η Lana del Rey. Η δύο σταρ γνωρίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στο Λος Άντζελες  σε ένα live του συνεργάτη του Kane, Jamie T, και λίγες ημέρες μετά βρέθηκαν στο στούντιο.

Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας τους είναι το «Loaded» και ακολουθούν κι άλλα…

Rockwave 2018
Line Up 06.07.2018

Arctic Monkeys
alt-J
Miles Kane
Get Well Soon
Coretheband

TerraVibe Park, 37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 75 ευρώ, V.I.P. εισιτήρια 100 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων:  Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, τηλ.210 3608366, Μusicland, Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 264880, καταστήματα Γερμανός και Cosmote, www.tickethouse.gr. Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα Γερμανός και Cosmote υπάρχει 10% επιβάρυνση)