current views are: 9

9 Μαΐου 2018
Δημοσίευση11:50

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην πλατεία Νερού

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης για πρώτη φορά παρά θιν’ αλός το Σάββατο 16 Ιουνίου

Δημοσίευση 11:50’

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης για πρώτη φορά παρά θιν’ αλός το Σάββατο 16 Ιουνίου

Στην πλατεία Νερού το Σάββατο 16 Ιουνίου προβλέπεται μακρύ και καυτό. Ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του –μαζί του και η Ρένα Μόρφη (a.k.a. Σούλη Ανατολή) που θα ανοίξει τη βραδιά- έχουν βάλει στοίχημα να μας απογειώσουν με ένα τρίωρο σετ που θα περιέχει τα πάντα –χορό, ρομαντζάδα και βουτιές ως το ξημέρωμα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Ο ήλιος θα δύσει στις 20:49. Η Ρένα Μόρφη, η «ζαργάνα του Παγασητικού», θα ανάβει στη σκηνή για να μας ταξιδέψει μπρός και πίσω στον χρόνο, ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παραλάβουν ο Μαραβέγιας και η παρέα του -Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα). Ο ήλιος θα ανατείλει στις 6:00 περίπου.
Μέχρι τότε, έχουμε καιρό…

Κωστής Μαραβέγιας, Πλατεία Νερού – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, Σάββατο 16 Ιουνίου, ώρα 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν 18:30). Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση από 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, συνέχεια προπώλησης 12 ευρώ, στο ταμείο 15 ευρώ, ΑΜΕΑ 10 ευρώ (προπώληση), άνεργοι 10 ευρώ (μόνο στο ταμείο). Προπώληση εισιτηρίων: τηλ. 11876, καταστήματα Reload, SevenSpots, Media Markt και  Ευριπίδης, VivaKiosk, www.fuzzclub.gr και https://www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/kostis-maravegias/

 


σχετικα αρθρα