ΜΟΥΣΙΚΗ

Το λοΒboat δένει στην Τεχνόπολη

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2018, 17:07 / Ανανεώθηκε 12 Ιουνίου 2018, 17:06
Το λοΒboat δένει στην Τεχνόπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Μια full moon fiesta σε σκηνοθεσία Πάνου Σουρούνη με τους Γιώργο Καραδήμο, The Jaguar Bombs και Cookie

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου, το λοΒboat πιάνει λιμάνι στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για μια full moon fiesta με πολλή μουσική και ατέλειωτο γέλιο. Ο καπετάνιος Γιώργος Καραδήμος και η μπάντα του πλοίου, οι εκρηκτικοί The Jaguar Bombs, μας υπόσχονται μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Πάνου Σουρούνη. Μαζί τους θα επιβιβαστούν αγαπημένοι ερμηνευτές, ενώ το ταξίδι θα προαναγγείλει η νέα αγαπημένη της πόλης, Cookie, με την ηλεκτρική της σούπερ ορχήστρα.

Ο Elvis Presley συνταξιδεύει με τον Μανώλη Χιώτη. Στο διπλανό τραπέζι, οι Spice Girls μίλουν για τον Μπαρμπαγιαννακάκη μαζί με την Χάρουλα. Ο Tom Jones φλερτάρει τις αδερφές Καλουτά καθώς κοιτούν στην προβλήτα τα παιδιά του Πειραιά, ενώ λίγο πιο μακριά, στο κατάστρωμα, ο Michael Jackson δείχνει τις φιγούρες του στην Ρίτα Σακελάριου.

Ένα ταξίδι στην βαθιά θάλασσα των τραγουδιών που αγαπήσαμε μα και ένα πάρτι που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον προορισμό.
Διότι νόημα δεν έχει ο προορισμός, μα τι ακούς στο ταξίδι σου.Ιδέα/Kείμενα/Σκηνοθεσιά: Πάνος Σουρούνης
Μουσική Επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης, The Jaguar Bombs
Στις ηχογραφημένες ανακοινώσεις οι: Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης

*Special guests TBA

Full moon fiesta, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 213 0109300, τηλ. 213 0109324, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ώρα 20:30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00). Είσοδος ελεύθερη