current views are: 17

10 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:29

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Γης

Το πιο επιτυχημένο συναυλιακό δίδυμο θα κλείσει την καλοκαιρινή περιοδεία του με μια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 17 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση 09:29’

Το πιο επιτυχημένο συναυλιακό δίδυμο θα κλείσει την καλοκαιρινή περιοδεία του με μια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στις 17 Σεπτεμβρίου

Με μια συναυλία στην Πλατεία Νερού είπαν να ξεκινήσουν την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας. Όμως, η προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια, ώστε χρειάστηκε και δεύτερη συναυλία και πάλι έμειναν άνθρωποι παραπονεμένοι.

Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Όπου και αν βρέθηκαν φέτος το καλοκαίρι οι δύο ερμηνευτές και τραγουδοποιοί, οι φίλοι τους τούς αποθέωσαν.

Η περιοδεία συνεχίζεται και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέους σταθμούς –για να ενημερώνεστε έγκαιρα, δείτε στο https://www.viva.gr/tickets/music/papakonstantinou-malamas-summer-18/-.

Όμως την τελευταία τους λέξη για το φετινό καλοκαίρι οι δύο φίλοι καλλιτέχνες θα την πουν στις 17 Σεπτέμβρη στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Η ατμόσφαιρα αναμένεται εκρηκτική και τα εισιτήρια –είναι σίγουρο- θα εξαντληθούν σύντομα.

Τους Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα πλαισιώνουν:
Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι)
Γιάννης Αντωνιάδης (κλαρίνο)
Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα)
Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουρά, μπουζούκι)
Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα)
Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο)
Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, τραγούδι)
Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι)

Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης – Μάκης Πελοπίδας
Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Λαζαρίδης
Τεχνικοί σκηνής: Δημήτρης Κατέβας – Αλέξανδρος Κτιστάκης